- Narnumru (azerbaycan mutfağı)
- Azeri Usulü Levengi
- Alman Usulü Patates Salatası (Kartoffelsalat)
- Supa Topcheta (bulgaristan mutfağı)
- İtalyan mutfağından Fettuccine Con Salmone
- Pesto Sos Tarifi
- Ropa Vieja (küba mutfağı)
- Alman Usulü Et Rouladen (almanya mutfağı)
- Maultaschen (almanya mutfağı)
- Daş Köftesi (azerbaycan mutfağı)
- Gürze Mantısı (azerbaycan mutfağı)
- Pakhlava (azerbaycan mutfağı)
- Crumpet (ingiliz mutfağı)
- Haluski (polonya mutfağı)
- Fideo (ispanya mutfağı)
- Aletria (portekiz mutfağı)
- Taquitos (meksika mutfağı)
- Mochi (japon mutfağı)
- Pani Puri (hindistan mutfağı)
- Balık Sayadieh (lübnan mutfağı)
- Et Mansaf (lübnan mutfağı)
- Temaki (uzakdoğu mutfağı)
- Uramaki (uzakdoğu asya mutfağı)
- Kolakas (kıbrıs mutfağı)
- Molehiya (kıbrıs mutfağı)
- Pilavuna (kıbrıs mutfağı)
- Kleftiko (kıbrıs ve yunan mutfağı)
- Ratatouille (fransız mutfağı)
- Ermeni Usulü Fasulye Pilaki (ermeni mutfağı)
- Kayısılı Şarlot (fransız mutfağı)
- Çin Salatası (çin mutfağı)
- İtalyan Salatası (italyan mutfağı)
- Krokan Bush (fransız mutfağı)
- Azerbaycan Mantısı (azerbaycan mutfağı)
- Sicilyano (italyan mutfağı)
- Portekiz Usulü Biftek (portekiz mutfağı)
- Mandalinalı Mini Pavlovalar (yeni zelanda ve avustralya mutfağı)
- Avgolemono Çorbası (yunan mutfağı)
- Sardinha Setubalense (portekiz mutfağı)
- Bolo De L’Aranga (brezilya mutfağı)
- Taze Otlu Frittata (italyan mutfağı)
- Blue Cheese Sos
- Beef Rendang (endonezya mutfağı)
- Taco (meksika mutfağı)
- Somon Gravlaks (iskandinav mutfağı)
- Russian Salad - Rus Yemekleri
- Borş Çorbası Tarifi
- Draniki Rus Yemek Tarifi
- çeşmi-nigar çorbası
- FOCCACİO