IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 23.Temmuz.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Beşiktaş, Fatih Karagümrük'ten Can Keleş'i kadrosuna kattı




Beşiktaş, uzun süredir mesai harcadığı Can Keleş transferinde mutlu sona ulaştı. Fatih Karagümrük, Can'ın transferi için siyah-beyazlılarla anlaşmaya varıldığını açıkladı. Beşiktaş ise 22 yaşındaki futbolcu ile sözleşme imzaladıklarını duyurdu. 2.5 milyon euro karşılığında transfer edilen genç yıldız, yıllık 21 milyon TL maaş alacak.

Beşiktaş, uzun süredir kadrosuna katmak istediği Fatih Karagümrük forması giyen Can Keleş'i renklerine bağladı.

TRANSFERİ KARAGÜMRÜK DUYURDU
Fatih Karagümrük, Can Keleş'in Beşiktaş'a transfer olduğunu açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada "Oyuncumuz Can Keleş'in Beşiktaş'a transferi konusunda anlaşmış bulunmaktayız. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz. Ayrıca transfer sürecinde tüm transfer etiğine uyan Beşiktaş Kulübü'ne teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.


BEŞİKTAŞ'A İMZAYI ATTI
Öte yandan Beşiktaş da 22 yaşındaki futbolcu ile sözleşme imzanladığını duyurdu. Siyah-beyazlılar, transfer açıklamasında "Kulübümüz, 2024-25 sezonu transfer çalışmaları kapsamında son olarak VavaCars Fatih Karagümrük Kulübü'nde forma giyen genç orta saha oyuncusu Can Keleş'le sözleşme imzalamıştır" ifadelerini kullandı.

BONSERVİSİ VE MAAŞI
Beşiktaş, 22 yaşındaki futbolcunun transferi için İstanbul ekibi ile 2.5 milyon euro karşılığında anlaşma sağladığı öne sürüldü. Can Keleş'in ise siyah-beyazlılardan yıllık 21 milyon TL maaş kazanacağı gelen bilgiler arasında.

CAN'IN GEÇEN SEZON PERFORMANSI
Austuria Wien altyapısından yetişen Can Keleş, geçtiğimiz sezon Karagümrük'e transfer olmuştu. Geride kalan sezonda Süper Lig'de mücadele eden kırmızı-siyahlı ekip ile 39 maça çıkan Can, 5 gol 3 asist kaydetti.

Kaynak: Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık