IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 24.Temmuz.2024   #1
Çevrimiçi
Uzm. Psk. Esra Sayın


Uzm. Psk. Esra Sayın, 1987 yılında İstanbul’da doğmuş ve psikoloji alanında Onur Derecesi ile mezun olmuştur. Aile Danışmanlığı ve Çift Terapisi alanlarında İstanbul Üniversitesi’nde yoğun bir eğitim süreci geçirmiştir. Bu eğitimlerle, aile ve çift terapisi konularında derin bir bilgi birikimine sahip olan Esra Sayın, bireylerin ve ailelerin psikolojik iyilik halleri üzerine kapsamlı destek sağlamaktadır.

Esra Sayın’ın terapötik yaklaşımları arasında Bilişsel Davranışçı Terapi ve Duygusal Şema Terapisi öne çıkmaktadır. Bilişsel Davranışçı Terapi, otomatik negatif düşünceleri değiştirmeye odaklanırken; Duygusal Şema Terapisi, erken dönemde oluşan olumsuz düşünce kalıplarını değiştirmeyi hedefler.

Masmavi Psikoloji bünyesinde danışmanlık yapan Esra Sayın hem yerel hem de uluslararası danışanlara yüz yüze ve online danışmanlık hizmetleri sunmaktadır. Hafta içi, hafta sonu ve akşam saatlerinde esnek bir çalışma düzenine sahip olan Esra Sayın, danışanlarına en uygun terapi sürecini sunarak onların kişisel gelişimlerine katkıda bulunmaktadır.

Esra Sayın aynı zamanda Türk Hekimleri Com üyesidir. Kendisi ile ilgili tüm detaylı iletişim bilgilerine www.turkhekimleri.com/pskesrasayin/psikoloji/istanbul sayfasından ulaşabilirsiniz.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık