IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 12.Ekim.2020   #1
Çevrimdışı
2. El Eşya Alanlar Etimesgut


2. El Eşya Alanlar Etimesgut



Ankardanın en eski ve köklü spotçusu 2.El eşya alanlar Etimesgut firmamız, yıllardır bu bölgede kaliteli, müşteri odaklı ve güvenilir bir hizmet sunabilecektir. Kullanmadığınız ama evinizde yer kaplayan tüm eşyaların alımı için bize başvurabilir, fiyat tekliflerimizi değerlendirebilirsiniz. Bu kapsamda web sitemiz üzerinden verilen hizmet içeriğine ve iletişim bilgilerimize ulaşabilirsiniz. Etimesgut bölgesinde yer alan tüm adreslere ulaşabildiğimiz gibi sizlere hızlı, güvenli ve uygun fiyat içerikleri ile hizmet sunabilmekteyiz.


2. El Eşya Alanlar Etimesgut Firmamız Hakkında

Eniyi alışverişi yapıp sorunsuzca 2. El beyaz eşya alanlar Etimesgut firmamız tüm beyaz eşya, elektrikli ev eşyaları, mutfak eşyaları ve mobilya içeriklerinin alımını üstlenebilmektedir. Bu kapsamda ürünlerin marka ya da modeli fark etmemekte, bu iki nitelik yalnızca fiyat içeriğinde farklılıklar yaratabilmektedir. Ancak ürünün çalışır durumda olduğunun ve az kullanılmış olmasının önceliğimiz olduğunun da bilinmesi gerekecektir. Sizin için ihtiyaç fazlası olsa da tüm ürünler için hak ettiği değerin altında fiyat verilmesi mümkün olmayacaktır.


2. El Eşya Alanlar Etimesgut 7/24 Hizmet İmkanıyla…
  • El eşya alanlar Etimesgut firmamız ile irtibata geçilmesi halinde size fiyat konusunda bilgi verilecektir. Karşılıklı anlaşma sağlanması halinde ise gün ve saat verilecektir. En kısa sürede ulaşım sağlanarak eşyalarınız kontrol edilecek ve hak ettiği bedel size nakit olarak verilebilecektir. Eşyanızın tarafımızca satın alınması sonrasında profesyonel ekip çalışanlarımız, eşyalarınızı yerinden alarak nakliye hizmetini de üstlenebilecektir.

Elvan Ticaret Ankara ve tüm ilçelerinden ikinci el eşyalarınızı, Elektronik Eşyalarınızı, spot eşyalarınızı, antika eşyalarınızı, halı kilim yolluklarınızı, ev ofis mobilyalarınızı satın almakta. Bizimle görüşmeden eşyalarınızı satmayınız.

Telefon: 0535 671 55 23

Whatsapp: 0535 671 55 23

Web: www.ankaraikincielesya-alanlar.com
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık