06.Ekim.2020 | #1 |
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~ |
Doçent Et ve Et Ürünleri
Pastırma, sucuk, kavurma… Kahvaltılık etler günün ilk öğününde sofradaki yerini alıyor, hem gözümüzü hem midemizi doyuruyor. Kimi yumurtayla birleşiyor, kimi patatese eşlik ediyor, kimi de fırından yeni çıkmış, sıcacık bir ekmeğin içine yerleşiyor. Sandviç oluyor, tost oluyor… Metpa Et ve Et Ürünleri, Doçent Markası adı altında Kırmızı Et lezzetini tüm insanlara, sağlıklı ve hijyenik ortamlarda üreterek sunmak, sektörünün önde gelen firmaları içerisinde üretim faaliyetinde bulunmaktadır.
Yılların vermiş olduğu deneyimleri lezzete dönüştürmek adına çıktığımız bu yolda emin adımlarla ilerleyerek 2013 yılında üretimlere başlamış bulunmaktayız. Kalitemizin güvencesi İSO ve HACCP standartlarıdır. Hizmet verdiğimiz müşterilerimizin memnuniyetini esas alan kalite anlayışıyla; onların istek ve ihtiyaçlarını zamanında karşılamak, yasal mevzuat şartlarına uygun üretim yaparak tüketici sağlığını korumak, sürekli iyileştirme ilkesi ile maksimum kalitede üretim yapmak temel ilkelerimizdir. Metpa Et ve Et Ürünleri, DOÇENT markası adı altında docent724.com'dan online satış yapmaktadır. Doçent Sucuk Kendi besi çiftliğimizden elde edilen etlerimizin, Metpa Et ve Et Ürünlerinin uzman ekibi tarafından hazırlanan özel karışımlarla birleşmesi sonucu eşsiz lezzetteki doçent sucuklar siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunulmuş olup 7/24 Alışveriş yapabileceğiniz web sitemize bekleriz. Doçent Pastırma Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinden biri olan Pastırma; Metpa ustalarının maharetiyle hazırlanan değerli etlerin, tuzlama, presleme, kurutma ve özel çemenleme işlemlerinden geçirilmesiyle üretilir. Doçent Pastırmalalarını sipariş vermek için online satış mağazasını ziyaret etmeniz yeterlidir. Doçent Kavurma Özenle seçilen etlerin hiçbir katkı maddesi konulmadan yağ ve tuz ilavesi yapılarak buharlı kazanlarda yüksek ısılarda pişirilmesi sonucu eşsiz lezzetteki doçent kavurmaları elde edilmektedir. Eşsiz kavurmalara web sitesinden ulaşmak mümkündür. |
|
|