IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 04.Ağustos.2020   #1
Çevrimdışı
Güncel Spor Betsdot Sitesi


Betsdot, Haber siteleri spor haber alternatifleri bakımından masaya yatırıldı iki değişik kategori karşımıza çıkıyor. Bunlardan birincisi spor haberleri ya da haber başlığı altında toparlanmış olan maç evveli kuponlarıdır. Betsdot bu fırsat ülkemizdeki illegal sitelerde düşük miktarlarda da olsa bulunmakta. Fakat asıl değişiklik canlı haber noktasına ehemmiyete giriyor.
Betsdot, Maç devam eder iken kupon doldurmak dilediğinizde yalnızca yurtdışında lisans alan siteler bu hizmeti sizlere vermektedir. Dolayısıyla haber büroları haber alternatiflerinde iki değişik kategori bulunmakta. Betsdot, Her kategori de kendi uğrunda alt müsabakaları ayrılıyor. Ülkemizdeki nitelikli siteler 50 seviyesinde değişik spor çeşidine kupon yapabiliyorsunuz.
Canlı Haber Siteleri Betsdot Spor Haber Oranları Nasıl Belirlenir?
Canlı haber siteleri spor haber miktarları genelde program desteği ile eş güdümlü belirlenmektedir. Bazı sitelerde üyelerin lehine olarak yüksek maç miktarları belirlenebiliyor. Doğal olarak sitelerde üyeler bol bol para kazanabiliyor. Betsdot, spor haber miktarları bakımından en yüz güldüren sitelerin başında gelmektedir. Canlı haber bürosu son derece yüksek miktarlarla eş güdümlü üyelerine kupon yaptırıyor ve bu kuponları neticesinde üyeler ekstra kar elde edebiliyor. Üstelik kuponunuzu yapar iken sitede faydalanabileceğiniz canlı TV özelliği de bulunmaktadır.
Betsdot canlı haber sitesi adres değişimi ne gitti ve Betsdot yeni giriş adresi olarak belirlenmiştir. Canlı haber bürosu bir evvelki adres olan Betsdot kapatılınca bu sefer bol hızlı davranış gösterdi ve beş dakika uğrunda Betsdot adresini yayına hazırladı. Siz de canlı haber sitesine üye iseniz giriş yapar iken problem yaşam sürdürmek istemiyorsanız Betsdot giriş linkleri ve butonları ana sayfamızda aktif edilmiştir. Hem de daha ilerideki adres güncellemesi Betsdot yeni giriş adresi olarak yayına girecektir. Farklı bir adres belirleme edilirse düzeltmelere buradan ulaşabilirsiniz.
Betsdot giriş adresi Haber Siteleri Türkiye Süper Lig Maçları Nasıl Takip Edilir?
Betsdot, Haber siteleri Türkiye Süper Lig maçları noktasını itinalı çalışmalar yapıyor, zira ülkemizde 3 milyondan bol haberçinin varlığından bahsediliyor gibi olabildiğince yüksek bir rakam ve bu haberçileri nerdeyse tamamı yurtdışı kaynaklı olan siteleri tercih ediyor. Betsdot.com İddia siteleri yetersiz olan hizmeti vasıtası ile genelde yurtdışında lisans almış olan şirketlerde Türkiye Süper Lig maçları uğruna en yüksek miktarları belirleye biliyorlar. Betsdot, Canlı haber bürolarının sunmuş bulunduğu hizmetler uğrunda bunun dışında canlı maç yayınları da bulunmaktadır. Betsdot giriş TV alternatifini tıkladığınız takdirde Türkiye Süper Lig maçlarını beş kuruş dahi ödemeden parolasız bir olarak izleyebiliyorsunuz, bu sayede bu maçları ücretsiz olarak seyreder iken aynı zamane daha isabetli bir olarak kupon program fırsatını da değerlendirmiş oluyorsunuz.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık