IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 16.Temmuz.2020   #1
Çevrimdışı
2020 Yılının En iyi oyunu


Boş vakitlerinizi değerlendirmek ve arkadaşlarınızla hoş vakitler geçirmek istiyorsanız muhtemelen yapabileceğiniz en iyi şeylerin başında oyun oynamak gelir. Birçok insan bilgisayar, tablet ve akıllı telefonu üzerinden mobil oyunlar oynamakta yada cihazı ile teknolojinin sağladığı en üst yeterlilikteki oyunları rahatlıkla oynayabilmektedir.

Hal böyleyken 2020 yılının en iyi oyunu'nu bulmak kolay değil tabiki. Hergeçen gün öncesinden daha fazla sayıda oyun çıkıyor, güncellenen ve yeni sürüme geçmiş oyun'larda var. Bunları takip edebilmek eskisi kadar kolay olmasa da en iyi oyun hangisidir bulabilmek oldukça kolay.

Kullanıcıların beğenileri ve oyları ile listenlenmekte olan en iyi oyunları eniyi.co web sitesi üzerinden rahatlıkla takip edebilirsiniz. En iyi oyun, en iyi dizi, en iyi film ve en iyi herşey...bu sitede sizlere ücretsiz olarak paylaşılıyor. Eğer 2020 yılının en iyi oyunu hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız yapmanız gereken www.eniyi.co sitesine giriş yapmaktır. Geriye kalan tüm detaylar sitede sizlerle paylaşılmıştır.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Alt 17.Temmuz.2020   #2
Çevrimdışı
Cevap: 2020 Yılının En iyi oyunu


başarılar dilerim

 

 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık