IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 19.Mart.2020   #1
Çevrimdışı
Mp3 İndir


Mp3 İndir
İnsanlar sevdikleri sanatçıların seslendirdikleri şarkıları ücretsiz olarak indirip telefonlarında ya da bilgisayarlarında dinlemek istiyorlar. Web sayfası bunun için hizmet veriyor ve farklı kategorilerdeki şarkıları ücretsiz olarak indirme imkanı sunuyor. Bunun için kişilerin sayfa üzerinden beğendikleri şarkıyı seçip mp3 indir butonuna tıklamaları gerekiyor.
Türkçe Şarkılar
Web sayfası üzerinde insanlara Türkçe şarkı indirme imkanı sunuyorlar. Türkçe şarkılar kategorisi tıklandığında A’dan Z’ye harfler listeleniyor ve kişiler bu harfler içinde bulunan sanatçıların istedikleri şarkılarını kolay bir şekilde indirebiliyorlar. Ayrıca şarkı indirme sayfasında söz konusu şarkının kime ait olduğu, albüm bilgisi, boyutu ve kaç kere indirildiği bilgisini de alabiliyorlar. Ayrıca isterlerse şarkıyla ilgili yorumlarını paylaşabiliyorlar.
İndirilebilecek Diğer Şarkılar
Sayfada Türkçe şarkılar dışında yabanı şarkılar indirme imkanı da sunuyorlar. Yabancı sanatçıları dinlemek isteyenler bu şarkılardan seçebiliyorlar. Ayrıca hit şarkıları ve sanatçılara göre şarkıları da inceleyip indirebiliyorlar.

https://mp3medya.com
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık