IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 15.Mart.2020   #1
Çevrimdışı
kalbimdesin.net


HAKKIMIZDA

2020 Yılında yayına başlamış olan kalbimdesin sohbet sitemiz, ücret ve üyelik istemeden tamamen bedava sohbet dır. Sitemiz şahsi bir site olup, kar amacı gütmeden herkesin eşit şartlarda fayda sağlaması için hizmet vermektedir.

kalbimdesin Sohbet Amacı Nedir?

Sitemizin ilk kuruluş amacı, kalbimdesin sohbet ortamı dayken huzurlu , seviyeli ve öz güvenli olmasıdır. kalbimdesin.net sitesini oluştururken dikkat ettiğimiz tek husus ise oluşan bütünlüğü koruyup gözetmek ve adaleti sağlamak olmuştur .

kalbimdesin Sohbet Ücretsiz Mi?

kalbimdesin asıl kuruluş amacı sitemiz deki kullanıcıların birbiri ile sohbet etmesi, hem ücretsiz hemde hızlı bir hale getirmektir. Bundan dolayı ; asıl kuruluş hedefimizin dışına asla çıkmadan yıllardır itina ile sohbet hizmet vermekteyiz ve bunun böyle devam edeceğini sizlere temin ederiz. Tercih sebebi oluşumuzun karşılığında sizlerden hiç bir ücret talep edilmeden bu hizmetı verilmeye devam edecektir.

kalbimdesin Mobil Sohbet

kalbimdesin büyümeye devam ettikçe yatırımlarına da sizler için hız kesmeden devam etti . Çağımızın değişen alışkanlıkları arasına giren Mobil Hizmet unsurunu telefonlarınıza kadar getirdik ve kullanılması en kolay olan mobil sitelerden birini oluşturduk . kalbimdesin.net ekibi sizlerin en doğru sayfaya en kısa yoldan gitmenizi kestirerek sizleri doğru sayfaya yönlendirme konusunda yeni güncelleştirmeleri ile ön plana çıkıyor.

Dikkat : kalbimdesin resmi web sayfası ” www.kalbimdesin.net ” dır. Başka hiç bir web linki ile bağlantısı yoktur.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık