IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 11.Mart.2020   #1
Çevrimdışı
Medyum Ali Hoca


Medyum Ali Hoca
Günümüzde gerçek ve güvenilir medyumlar bulmak oldukça zor oluyor. Bu sebeple web sayfası medyumlara başvuran kişilerin mağdur olmamaları için daha önceden ismi duyulan medyumlarla çalışan kişilerin yorum paylaşmasına izin veriyor. Bu sayede kişiler ismini duydukları medyumun iyi olup olmadığın öğreniyorlar. Sayfada yorum yapılan medyumlar arasında Ali hoca da yer alıyor.
Medyum Ali Hoca İyi Mi?
Büyü ya da diğer problemler için başvurdukları medyumların iyi ya da kötü olmaları hakkında yorum paylaşımı yapan kişiler medyum arayışında olanlara yardımcı oluyorlar. Örneğin kişiler çok sayıda insandan duydukları medyum ali hoca hakkında yorumları okuyarak bilgi edinebiliyorlar. Sayfada Ali hoca hakkında genelde memnuniyet yorumları yer alıyor.
Memnuniyet belirten yorum yapan kişiler insanların yararlanması için Ali hocanın telefon numarasını ve mail adresini de paylaşıyorlar. Kişiler yorumlarında bakım ücretin yatırdıktan sonra sorunlarında kurtulduklarını ve hoca tarafından verilen vefkleri gerekli yerlere koyup aynı zamanda üzerinde taşıyarak sorunlardan kurtulduklarını yorumlarında yazıyorlar. Böylelikle kişiler medyum Ali Gürses ile çalışıp çalışmamaya yorumları değerlendirerek karar verebiliyorlar.
https://www.medyumlarhocalar.net
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık