IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 06.Şubat.2020   #1
Çevrimdışı
Nuran Sultan - fasıl ekibi kiralama


Organizasyonlar İçin Dansöz Kiralama


Kutlama, kına gecesi, düğün, doğum günü gibi özel günler için değişik ve eğlenceli fikirler arayanlara en güzel çözüm, fasıl ekibi kiralama veya dansöz kiralama gibi organizasyonlar yapmaktır. Dansöz; kültürümüzde çok eskilerden beri yer almaktadır. Türk insanının sıcaklığını ve enerjisini en iyi şekilde yansıtan dans türü oryantaldir. Bu yüzden özel günleriniz için bir farklılık yapıp dansöz kiralamak, arkadaşlarınıza ve misafirlerinize büyük bir jest olur.

Türk insanının dansöz sevgisi malumdur. Dansöz görünce duramaz oynar. Hele bide kıvrak bir müzik çıktığı zaman tüm kurtlarını dökmeyi ister. Ancak her dansöz aynı etkiyi yaratmayabilir. İşinde profesyonel bir dansöz olması önemlidir. Dansözler danslarının yanı sıra rengârenk ışıltılı kıyafetleri ile de çok dikkat çekici olmalıdır. Dansöz kiralamada dikkat edileceklerin başında bunların olması gerekir.

Dansöz Kiralama Ne Kadar?

Dansöz kiralamada fiyatları oluşturan pek çok detay vardır. Genel fiyatlar göz önüne alındığında özellikle büyük şehirlerdeki dansöz kiralama fiyatları diğer şehirlerde de fiyat belirlemede etkili olmaktadır. İstanbul dansöz kiralama fiyatları ortalama olarak 400-600 TL arasındadır. İstanbul, diğer tüm illere dansöz kiralama hizmeti sağlayan illerin başında gelmektedir. Ankara dansöz kiralama fiyatları 350-400 TL arasında değişmektedir. Ankara ve İstanbul’un yanı sıra Antalya, İzmir gibi şehirler de Türkiye’nin dört bir yanındaki organizasyon ve kutlamalarınız için dansöz kiralama hizmetleri sağlamaktadır. Dansöz kiralamada fiyat belirleyici unsurlar vardır. Bunlar:

• Yapılacak organizasyonun mesafesi fiyat belirlemede başta yer alır. Şehir dışındaki etkinliklerin kiralama bedeli daha yüksek olmaktadır.
• Dansözün tecrübesi, yaşı, güzelliği kiralama şirketi tarafından göz önünde bulundurulur. Ünlü dansözlerde ücretler 12.000 TL ve üzerinde fiyatları bulmaktadır.
• Sahne gösterisi olan dansözlerin ücretleri daha fazladır. Sahnede birden fazla kostüm giymesi, bazı ışık şovları, ateş dansları ücrete ekstra olarak dahil edilir.
• Dansöz hazırlanırken ve giyinirken yardımcı olacak eleman getirirse ücrete yansıtılır.
• Dansözün talep edildiği tarih ve yabancı olup olmaması gibi kriterlerde fiyatları etkilemektedir. Talebin yoğun olduğu dönemlerde dansöz fiyatları artmaktadır.

Dansın en kıvrağı, sürprizin en güzel hali dansöz kiralama, kutlama ve organizasyonlarınıza renk katacak eğlenceyi ikiye katlayacaktır.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık