IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 12.Kasım.2019   #1
Çevrimdışı
Abiye, giyim, elbise


Abiye kıyafette önemli olan giyeceğiniz kıyafetin size yakışmasıdır. Kesimi düzgün, vücut tipinize uygun bir seçim yapmalısınız.

Dergiler ya da çeşitli modaevlerinin siteleri de bu konuda size yardımcı olacaktır.
Sayfa üzerindeki modeller üzerinizde aynı sonucu vermeyebilir. Ancak deneyerek doğru modeli bulabilirsiniz. Giyim tarzınıza uymayan “hayatta giymem” diye düşündüğünüz modelleri bile denemenizi öneririz. Genelde iyi sonuçlar bu asla denenmeyen modeller üzerinden çıkmaktadır.

Son zamanlarda straplez model her şeyde moda olduğu gibi abiye kıyafetlerde öne çıkıyor. Omuzlarınız çok dar, göğüsleriniz iri, göbeğiniz vücudunuza göre
büyük ise straplez sizin için pek uygun olmayacaktır. O zaman bu sezonun bir başka eğilimi olan, boyunu bir tasma gibi saran ama omuzları yine açıkta bırakan
kesimleri tercih edebilirsiniz.
Mini eteklerden özel gecelerde kaçınmanızı öneririz. Çünkü sadece bacaklarınızla dikkat çekmek yerine bu gecede özen gösterdiğiniz her şeyin zarafeti ile hatırlanmanız daha hoş olacaktır.
Her ne kadar hareket kolaylığı tanımasa da elbise boyları genelde bileğe kadar uzanıyor. Aksesuar olarak yapma çiçek, dantel ya da fırfır detayı öne çıkıyor.
Uçuşan kumaşlar (şifon, tül) çok kullanılıyor. Özellikle saçı toplamaktan çok farklı bir hava yaratmak için kullanılan bantlar da çok revaçta.
Bunun dışında abiyelerde genelde tercih edilen bir renk diye bir şey söz konusu değil ama biz ısrarla kırmızı öneririz. Klasik çizginin dışında kışkırtıcı, canlı ,iç açıcı bir seçim olacağına eminiz.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık