IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 08.Ekim.2019   #1
Çevrimdışı
Canlı Tv İzle


Canlı tv siteleri günümüzde internetin yaygınlaşması ile bir çok kişi tarafından anlık olarak takip edilmektedir. İnternet siteleri üzerinden karasal ve bölgesel bir çok kanalı içerisinde barındıran bu siteler internet üzerinden tek platform altında tüm kanallara erişebilmenize olanak sağlamaktadır.

Geçmişten Günümüze Canlı Tv Yayınları

Tarihsel olarak, küresel sporları canlı ve uluslararası haber programlarını kırma, dünya genelindeki tüm zaman dilimlerinde genellikle canlı tv yayın yapar. 2000'li yılların sonlarındaki yükselişin başlangıcında internet ve sosyal medya kuruluşları aracılığıyla "spoiler" den kaçınma ihtiyacını önlemek için dünya genelinde tüm zaman dilimlerinde çeşitli ödül gösterileri yayınlanmaya başlandı.
Onlarca yıldır, Akademi Ödülleri Alaska’da ve her iki ABD kıyılarında da sürekli olarak canlı tv yayın yaptı. Altın Küre Ödülleri ve Billboard Müzik Ödülleri, kıta ABD bölgesinde canlı yayınlanırken, Primetime Emmy Ödülleri ve Grammy Ödülleri son yıllarda ABD'deki tüm bölgelerde canlı yayınlanmaktadır.

Sosyal Medya Canlı Tv İlişkisi

Günümüzde son dakika gelişen haberler her ne kadar sosyal medyaya anında haber olarak önümüze düşse de bir haberin doğruluğunu teyit etmek için insanlar otomatikman canlı tv veya resmi makamların açıklamasını beklemektedir.

https://canlitvizle.ooo/
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık