IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 26.Eylül.2019   #1
Çevrimdışı
Mersin Web Tasarım




BİZLERİ DAHA YAKINDAN TANIYINIZ
Bizler 15 yıllık tecrübemiz ile siz müşterilerimizin hayal ettiği hedeflediği olması gerektiği yere googlede ilk sıralara yükselttik. Bizler gücümüzü sizlerden alıyoruz.

MİSYONUMUZ
Kısa zaman içerisinde çok büyük gelişmeler gösteren internet teknolojisinde siz müşterilerimizle beraber çözüm odaklı çalışarak iş hacminize yönelik en uygun projeleri öneriyoruz.

TESLİMAT
Projenin teslimat süresi projenin zorluk derecesine bağlıdır. Belirlenen tasarım grafikerler tarafından tasarlanır size sunulur beğendiğiniz takdirde Web tasarımcılarımız kodlamaya başlarlar proje bittiminde sizleri ofisinizde ziyaret ederek sunumumuzu gerçekleştirip teslimatımızı yaparız.

Web Tasarım Yazılımları
Sosyal Medya Yönetimi
Reklam Kampanyaları
Web tasarım ajansı
Kurumsal Kimlik Çalışmaları
Anahtar Kelime Rakip Analizi
Google Adwors Reklamları
Seo Sıralama Geliştirme
Google'de İlk Sıra Garantisi
İnstagram Takipçi Paneli
Drone Çekimi Video Montaj

BİR WEB SİTESİ HAYAL EDİN.

Mersin web tasarım Yazılımda Hayal ettiğiniz bu web sitesi; estetik bir görünüme sahip olsun, son teknoloji alt yapısıyla donatılmış olsun, tüm cihazlarda sorunsuz ve hızlı bir şekilde açılıyor olsun, aynı zamanda bu internet sitesini dilediğiniz yerden internetin olduğu her yerde cep telefonunuzun tarayıcısından bile rahatlıkla yönetebiliyor olun.

NASIL? KULAĞA HOŞ GELİYOR, ÖYLE DEĞİL Mİ?

İnternet sitelerinin ön yüzü kadar arka planı da çok önemlidir. Bünyemizdeki yazılım ekibi tarafından geliştirilen SOLARIS, müşterilerimize kullanımı kolay, mobil uyumlu, sorunsuz ve esnek bir İYS (İçerik Yönetim Sistemi) yazılım alt yapısı sunuyor.

PEKİ YA GÜVENLİ Mİ ? MERAK ETMEYİN, O BİZİM İŞİMİZ.

Herkesin kafasında kocaman bir soru işareti olan bu konu, bizim aslında en değer verdiğimiz konu. Yazılımlarımızı geliştirirken bir çok testten geçiriyoruz. Özel olarak geliştirdiğimiz yazılım mimarisinin her adımında ayrı ayrı güvenlik protokolleri uyguluyoruz. Yazılım alt yapımız kadar, sunucularımız da (server) gelişmiş bulut mimarisi üzerinde çok sayıda sunucunun koordineli çalışması ile yüksek ziyaretçi trafiğiyle baş edebilecek şekilde geliştirildi. Bu yüzden yazılımlarımıza güvenebilirsiniz.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık