IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 10.Eylül.2019   #1
Çevrimdışı
Autocad Kursu




Teknik Çizim İçin AutoCAD Kursu

Geçmişte iyi çizim yapmak için el becerisi bir olmazsa olmazdı, günümüzde ise teknik çizimler yapmak için bilgisayarları ve tabi çizim programlarını iyi kullanmak yani bilgisayar becerisine sahip olmak gerekiyor. Teknik çizimleri iyi ve doğru yapabilmenin yolu ise AutoCAD programını iyi kullanabilmekten geçiyor. Bunun için de en doğru yol Autocad Kursuna gitmek oluyor.

AutoCAD, Autodesk tarafından geliştirilen dünyadaki ilk vektör tabanlı bilgisayar destekli tasarım (CAD) ve teknik çizim programlarından biri. Bugün teknik çizim gerektiren tüm meslekler için bu programın kullanılmaması söz konusu bile değil. En çok da mimarlar, mühendisler ve tasarımcılar tarafından kullanılan bir program olan AutoCAD ile projelerin iki veya üç boyutlu olarak çok rahat bir şekilde çizimleri yapılabiliyor. AutoCAD ile yapılan çizimler çözünürlükten bağımsız oluyorlar, bu da görüntü kalitesini etkilemiyor ve doğal olarak da boyut görüntüyü etkilemeden rahatlıkla değiştirilebiliyor.

AutoCAD ile Neler Yapılabilir?
AutoCAD'in en önemli özelliklerinden biri programı kullananlara esneklik sağlıyor ve aynı zamanda öznel tasarım yapma fırsatını sunuyor. Kullanıcılara sunduğu özelleştirilmiş araç setleriyle mimarlık, imalat, mekanik, inşaat, elektrik ve tesisat gibi alanlarda özel tasarım ihtiyaçlarına cevap veren bir çizim programı olan AutoCAD programı ile çalışma alanlarına bağlı olarak bir binanın planını yapabilir, üretimi yapılacak bir makine parçasını çizebilir, dekorasyonu yapılacak bir odanın modelini bilgisayar ortamında tasarlayabilirsiniz.

 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık