IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 26.Mart.2019   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Esenler Halı Yıkama


Esenler halı yıkama fabrikası ihtiyacınızda kolay ve ucuz çözümler sunmaktayız. Deneyimli çalışanlarımız ve tam donanımlı tesisimizle Esenler halı yıkama fabrikaları arasında her zaman bir adım önde ilerliyoruz.

Çocuklu Evlerde Bulunan Halı ve Kilimler
Esenler halı yıkama fabrikamızda fazlasıyla kirlenen kilim, yolluk ve halılarınızın derinlemesine yıkama işlemi için bize ulaşabilirsiniz. Fazla kirlenen kilim ve halılar akla geldiğinde bu tür durumlara en çok da çocuklu ailelerde rastlamaktayız.

Çocuk bulunan evlerde yerde serili duran halının üzerine içecek ya da sulu yemek gibi leke bırakacak sıvıların dökülmesi yüksek ihtimaller arasındadır. Halınızı bu ve buna benzer risklerden korumanın en kolay yolu ise gibi halıların üzerine dekorasyon açısından da pek sorun yaşatmayan halı örtüleri serilebilir.

Halı Yıkama Makinesi İle Temizlik
Esenler halı yıkama firmamızdan destek almadan halı temizlemeniz size çok iyi sonuçlar vermese de evde halınızı kendiniz de temizleyebilirsiniz. Yüzeysel olarak yapılacak temizlik, halının derinindeki kir ve tozları çıkarmayacağından dolayı zaman kaybı dışında hastalıklara da yol açacaktır.

Evlerde vakumlu yıkama makinesi ile yapılan halı temizliği temizlik sürecinin önemli aşamalarındandır. Bunun nedeni makine üretimi sanayi tipi halıların temizlenme işlemlerinin bu halı yıkama makineleri ile yapılmasıdır. Bu makinelerde tüm halılar derinlemesine şekilde uygun deterjanlar da dikkate alınarak temizlenmektedir.

Halılarınızın kirden rengi solan görüntüsü bu şekilde yeniden ilk dönemde olduğu gibi açılmakta ve rengini belli etmektedir. Halı yıkama makinelerinde ancak halıların yapısına zarar vermeyen deterjan ve temizleme yöntemleri kullanılır. Yani makine üretimi olarak ayrılması sonrasında yeniden hassasiyet farklılıklarına göre değerlendirme yapılmaktadır.

Zaman Hassasiyeti İle Halı Temizleme
Esenler'de halı yıkama hizmeti sunan firmamızda zaman hassasiyeti önemli bir konudur. Esenler'de halı yıkama ihtiyacı olan müşterilerimizden gelen halı yıkma taleplerinin ardından fabrikamız size uyacak gün ve saate halı teslim alınması için randevu verir. Adresinizden alınan halınız hızlıca fabrikamızda getirilir ve yıkama süreci başlatılır. Ortalama 3 gün süren yıkamanın ardından halınız Esenler halı yıkama fabrikamız tarafından adresinize teslim edilir.

Diğer Servis Bölgelerimiz

• Başakşehir halı yıkama
• Bağcılar Halı Yıkama
• Kağıthane Halı Yıkama
• Güngören Halı Yıkama
• Zeytinburnu Halı Yıkama
• Atışalanı Halı Yıkama


Esenler Halı Yıkama Fabrikası Telefon: 0 212 569 09 39 / 0 538 871 09 39
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık