IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18.Ocak.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Konyaspor, Göztepe'yi mağlup ederek tur atladı




Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde Göztepe'yi uzatmalarda 2-1 mağlup ettiklerini ve son 16 turuna yükseldiklerini söyledi. Omerovic, futbolcularının inanılmaz mücadele ettiğini belirtti.

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Göztepe maçının ardından, "Turu geçtiğimiz için çok mutluyuz. Futbolcularım gerçekten inanılmaz mücadele etti" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde Konyaspor sahasında konuk ettiği Göztepe'yi uzatmalarda 2-1 mağlup ederek son 16 turuna yükseldi. Maç sonu gerçekleştirilen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Omerovic, "Maçtan önceki durum zordu. Çünkü çok fazla sakat oyuncumuz var. Aynı zamanda bu takım uzun zamandır düşüşte. Özgüvenini kaybeden bir grup vardı. Kupa maçı olduğu için bazen tur atlamak güzel ama bizim lig maçı da önemli. Onun için tur geçtiğimiz için çok mutluyuz. Futbolcularım gerçekten inanılmaz mücadele etti. Bazen olumsuzluk vardı ona rağmen maçı sonraki tura taşıdık" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık