IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 1 hafta önce   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Şenol Güneş oldu




Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Trabzonspor, teknik direktörlük görevine takımın efsane ismi Şenol Güneş'i getirdi. Bordo-mavililerdeki 5. dönemine başlayacak olan tecrübeli teknik adam, Karadeniz ekibindeki ilk resmi maçını eski takımı Beşiktaş'a karşı oynayacak.

Avrupa defterini kapattıktan sonra Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Trabzonspor, teknik direktörlük görevine kulübün efsane ismi Şenol Güneş'i getirdi. Yaklaşık 1 yıldız boşta olan Güneş, son olarak Beşiktaş'ı çalıştırmıştı.

TRABZONSPOR BÖYLE DUYURDU
Trabzonspor, teknik direktörlük koltuğuna Şenol Güneş'in getirildiğini sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu. Bordo-mavililer bu paylaşıma, "Birlikte başaracağız, yeniden tarih yazacağız. Evine tekrar hoş geldin Şenol Güneş" notunu düştü.

AÇIKLAMA ÖNCESİ DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM
Trabzonspor Kulübü, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Şenol Güneş'in sık sık kullandığı bordo-mavi kravat fotoğrafını paylaştı ve Güneş'in 5. dönemine atıfta bulunarak "Ef5sane" ifadesini kullandı.

ERTUĞRUL DOĞAN'DAN İLK AÇIKLAMA
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Teknik direktörlüğe Şenol Güneş'in getirilmesinin ardından bir açıklama yaptı. Doğan'ın açıklamaları şu şekilde;

"Değerli Trabzonsporlular,

Pazartesi günü gerçekleştirdiğimiz yönetim kurulu toplantımızda üç isim üzerinde enine boyuna tartıştık. Takımımızın güçlü bir iskeleti var ve Süper Lig maratonunun henüz başındayız. Bütün bunları üst üste koyunca hedeflerimize daha tecrübeli bir hoca ile varabileceğimize inandık ve efsanemiz Şenol Güneş ile bugün itibarıyla anlaşma sağladık.

Trabzonspor'umuzun hemen hemen her başarısında yer alan, teknik adamlığı döneminde şampiyonluk kazandırmış, bizim gibi düşünen, bizim gibi inanan ve tamamen 'bizden biri' olan Şenol Güneş hocamıza 'yuvana yeniden hoş geldin' diyorum.

Camiamızdan, bir ve beraberce hareket ederek kenetlenmesini, hem hocamıza hem de oyuncularımıza moral olmasını özellikle rica ediyorum. Bu kenetlenmenin, yakın gelecekteki başarılarımız için çok önemli olduğunu da vurgulamak istiyorum.

Saygı ve sevgilerimle…"

TRANSFER TALEBİ
Şenol Güneş, Ertuğrul Doğan ile yaptığı görüşmede transfer talebinde bulundu. Güneş'in orta saha ve kanat transferi konusunda talebi olduğu ortaya çıktı. Bu konuda da Trabzonspor scout ekibi ile daha önce yapılan çalışmalarla ilgili görüşme olacak.

İLK RAKİBİ BEŞİKTAŞ
72 yaşındaki teknik adam, resmi duyurusunun yapılmasıyla birlikte perşembe günü takımın başında antrenmana çıkacak. Şenol Güneş, yeni takımında ilk maçına Beşiktaş karşısında çıkacak.

TRABZONSPOR'DA 5. DÖNEMİ OLACAK
Şenol Güneş, daha önce Trabzonspor'da dört farklı dönemde görev yapmıştı. Bordo-mavili takımın başında toplamda 361 maçta sahaya çıkan Güneş, 209 galibiyet, 75 beraberlik ve 77 mağlubiyet aldı.

1988/1989: 1.75 puan ortalaması
1993/1997: 2.14 puan ortalaması
2005/2005: 2.07 puan ortalaması
2009/2013: 1.76 puan ortalaması



Kaynak:haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık