IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 14.Kasım.2025   #1
Çevrimiçi
Bizimkiler.Net
Tarhanalı Çıtır Tavuk


Tarhanalı Çıtır Tavuk için
Malzemeler
300 gr tavuk göğsü
100 gr toz tarhana
50 gr un
Su (Göz kararı)


Kızartmak için:
Ayçiçek yağı

Tarhanalı Çıtır Tavuk
Nasıl Yapılır
Öncelikle tavuklar jullienne doğranır.
Bir kasenin içerisinde tarhana un ve su karıştırılarak açılır.
Su yavaş yavaş eklenirse kıvamı daha iyi ayarlanabilir.
Tavuklar tarhana bulamacına batırılır.
Artından dışı toz tarhana ya da pankoya bulanarak kızgın yağda kızartılır.
Kızartılan tavuklar kağıt havluda bekletilirse yağı daha iyi süzülür. Afiyet olsun.




aLinti
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık