IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

4Beğeni(ler)
  • 2 gönderen meLanie
  • 1 gönderen Overdose
  • 1 gönderen meLanie

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 05.Mart.2025   #1
Çevrimiçi
Bizimkiler.Net
Patatesli Tavuk Haşlama Tarifi


Patatesli Tavuk Haşlama Tarifi İçin Malzemeler
5adet tavuk incik (kişi sayısına göre arttırabilirsiniz)
1 litre sıcak su
1adet soğan
2adet havuç
2adet patates
1tatlı kaşığı tatlı toz kırmızı biber
1çay kaşığı tuz
1/2çay kaşığı karabiber
3yemek kaşığı sıvı yağ

tatesli Tavuk Haşlama Tarifi Nasıl Yapılır?
Patatesli tavuk haşlama için tencereye yağı alıp tavukları 3-4 dakika kadar mühürleyin. Tavukları tencereden alın.
Soğan ve havuçları, toz biberi ekleyerek kavurun.
Tavukları tekrar tencereye alın. 1 litre sıcak su ekleyip 15 dakika haşlayın.
Ardından elma dilim kesilmiş patatesleri ekleyerek on dakika daha pişirin.
Baharatlarını ilave edin. Patatesli tavuk haşlama hazır. Afiyet olsun.


Patatesli Tavuk Haşlama Tarifinin Püf Noktası
Haşlama suyuna bir diş sarımsak eklemek, yemeğe hafif aroma katacaktır. Ayrıca haşlama suyuna ekleyeceğiniz defne yaprağı da tavuğunuzun lezzetini zenginleştirebilir.







aLinti
Emre ve Overdose bunu beğendiler.
  Alıntı ile Cevapla

 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık