28.Ağustos.2022 | #1 |
~ Www.ircforumda.net ~ |
Smf Kurulumu - Resimli Anlatım - Full
Merhabalar Arkadaşlar..
Bugün sizlere Smf kurulumunu resimlerle anlatmaya çalışacağım.. Şimdi Kuruluma Geçelim.. Gerekli Dosyalar ve Araçlar.. Smf Sürüm : Tıkla Indir Smf Sürüm Dil Dosyası : Tıkla Indir SMF 2.0.8 turkish-utf8 : Tıkla Indır Gerekli Ftp/Aktarım Programı : Tıkla Indir Dosyaları indirdikten sonra rar içersin de aşağı daki resim gibi klasör ve dosyalar olacaktır.. 1.Adım: Web sitemizin linkini tarayıcımıza yazarak, çağıralım. Örneğin : www.websitemizinadı.com Bu adımda hiç bir işlem yapmadan Devam Et tuşuyla ilerleyelim. 2. Adım: Şimdi İse Databes Bilgilerini Girmeye Geldi Sıra. Bu Adımda Username, Password ve Database name alanlarını doldurmamız ve ardından Continue butonuyla bir sonraki aşamaya geçmemiz yeterlidir. Username : Veritabanı için oluşturduğumuz kullanıcı, siteyolu_veritabanıkullanicisi olarak girmemiz gerekmektedir. Password : Veritabanı için oluşturduğumuz şifreyi bu alana girmemiz gerekmektedir. Database name : Veritabanı adımızı buraya girmemiz gerekmektedir. siteyolu_veritabanıadı olarak giriniz. 3. Adım: Bu adımda Forum İsmi: satırını değiştirmemiz ve ardından Continue tuşuyla ilerlememiz yeterlidir. Forum İsmi alanına site adımızı yazabiliriz. 4. Adım: Veritabanı oluşturuldu bilgisi verilir, Continue tuşuyla bu adımı geçebiliriz. 5. Adım: Admin bilgilerinin girildiği adımdır. Kullanıcı Adınız: Buraya bir isteğinize göre bir kullanıcı adı yazınız.Örneğin: admin Şifreniz: Buraya kullanıcı adınıza şifre giriniz. Email Adresiniz: Buraya kullanıcı adınıza mail adresi giriniz. Database Password alanına ise veritabanımız için güvenlik şifresi oluşturabiliriz, herhangi bir şifre belirleyelim. Ardından Devam Et tuşuyla ilerleyeyim. 7. Adım: Smf Forum Kurulumu Sorunsuzca bitmiştir. Anlatım Bana Aittir. Keyifli Forumlar Dilerim.. Konu Emre tarafından (28.Ağustos.2022 Saat 13:02 ) değiştirilmiştir. |
28.Ağustos.2022 | #2 |
~ Www.ircforumda.net ~ |
Cevap: Smf Kurulumu - Resimli Anlatım - Full
Emeğine sağlık canım
|
04.Ekim.2022 | #3 |
SevdiFM |
Cevap: Smf Kurulumu - Resimli Anlatım - Full
Çok güzel bir anlatım olmuş . Emeğinize Sağlık
|
|
|