IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 01.Ağustos.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Dizisi başlamadan biten Meltem Cumbul, iddialı filmde rol alacak




Yeni dizisi için Amerika'dan Türkiye'ye gelen ancak projesi başlamadan biten Meltem Cumbul, Netflix Almanya için çekilen "She Said Yes" filmine konuk olacak.

Çiçek Taksi, Tatlı Kaçıklar, Yılan Hikayesi ve Muhteşem Yüzyıl gibi televizyon tarihine damga vuran projelerde yer alan Meltem Cumbul, uzun süredir Amerika'da yaşıyor ve bir projede yer almadı. Geçtiğimiz haftalarda Mahsun Kırmızıgül'ün dizisi için Türkiye'ye gelen ancak projesi iptal edilen Cumbul'un yeni adresi belli oldu.


HAMBURG'DAN İSTANBUL'A UZANAN YOL HİKAYESİ ANLATILACAK
Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Cumbul, O3 Medya'nın Netflix Almanya için çektiği "She Said Yes" filmine konuk olacak. Hamburg'dan İstanbul'a uzanan bir yol hikayesini konu alan filmin çekimleri ağustos ayının ortasında tamamlanacak. Filmin kadrosunda Serkan Çayoğlu, Nursel Köse, Cansu Tosun, Meral Perin ve Mehmet Ateşçi, Beritan Balcı ve Sinan Güleç yer alıyor. Cumbul'un ünlü isimleri buluşturan filmde hangi rolde oynayacağı ise henüz bilinmiyor.

Meltem Cumbul, geçtiğimiz haftalarda Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisi için Türkiye'ye gelmişti ancak istenilen oyuncu kadrosu kurulamayınca proje ertelenmişti.

Kaynak:haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık