IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 26.Haziran.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
EURO 2024'te İngiltere ve Slovenya 0-0 berabere kaldı




EURO 2024 C Grubu'nda İngiltere ile Slovenya 0-0 berabere kaldı. İngiltere grubu lider bitirirken, Slovenya en iyi üçüncüler arasına girmeyi başararak gruptan çıktı. A Milli Takım, grubunu üçüncü sırada tamamladığı durumda en iyi üçüncüler arasında yer alacak ve İngiltere'nin rakibi olacak.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası C Grubu 3. ve son maçında İngiltere ile Slovenya karşı karşıya geldi. Köln Stadyumu'ndaki müsabaka başladığı gibi 0-0 tamamlandı. Bu sonuçla puanını 5'e çıkartan İngiltere grubu lider tamamlayarak, 3 puanlı Slovenya ise en iyi üçüncüler arasında yer alarak 16'ya yükseldi.

90 DAKİKADA GOL SESİ ÇIKMADI
İngiltere-Slovenya karşılaşmasında her iki takım da bulduğu pozisyonları 90 dakikada boyunca gole çeviremedi. Taraflar tabelayı değiştiremeyince maç başladığı gibi 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

İNGİLTERE LİDER TURLADI
3 maç sonunda aldığı 1 galibiyet ve 2 beraberlikle grubu 5 puanla lider tamamlayan İngiltere, adını son 16'ya yazdırmayı başardı. İngilizlerin bu 3 maçta yalnızca 2 gol atıp 1 gol yemeyi dikkat çekti. İngiltere'nin gollerini 1-0'lık Sırbistan galibiyetinde Jude Bellingham, 1-1 berabere sonuçlanan Danimarka maçında ise Harry Kane attı.

SLOVENYA İLKİ BAŞARDI
Danimarka ve Sırbistan ile 1-1 berabere kaldıktan sonra gruptaki son maçında İngiltere karşısında da sahadan 0-0 ile ayrılan Slovenya, turnuvadaki 3 maçından da beraberlikle ayrılarak C grubunu 3 puan ve averajla 3. sırada tamamladı. İkinci kez turnuvada mücadele eden Slovenya, en iyi üçüncüler arasında yer alarak ilk kezüst tura yükseldi.

TÜRKİYE DETAYI
A Milli Takım, Çekya'ya yenilmesi ve Gürcistan'ın Portekiz'i yenememesi durumunda grubunu üçüncü sırada tamamlayacak. Türkiye'nin en iyi üçüncüler arasında yer alması durumundaki rakibi İngiltere olacak. A Milli Takım; eğer Çekya'ya yenilmezse ve Gürcistan, Portekiz'i yenemezse grubu ikinci sırada tamamlayacak ve Avusturya ile eşleşecek.

SON MAÇLARIN ARDINDAN PUAN DURUMU

1- İngiltere: 5 puan/+1 averaj

2- Danimarka: 3 puan/0 averaj

3- Slovenya: 3 puan/0 averaj

4- Sırbistan: 2 puan/-1 averaj

Kaynak: Haberler.com / Spor
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık