IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 25.Temmuz.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Jennifer Lopez muhteşem bir partiyle 55. yaşını kutladı! Gözler eşi Ben Affleck'i aradı




Bir süredir Ben Affleck ile boşanacağı yönündeki söylentilerle gündeme gelen Jennifer Lopez, dün 55. yaşını kutladı. Affleck, gösterişli kıyafetlerle görkemli bir parti vererek kutlama yapan Lopez'i doğum gününde yalnız bıraktı.

Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, Ben Affleck ile yıllar sonra bir araya gelerek 2022 yılında nikah masasın oturmuştu. İlişkileriyle örnek gösterilen çiftin evliliklerinde bir süredir kara bulutlar dolaşıyor. Ayrılık kararı aldığı ileri sürülen çiftten Lopez dün yeni yaşını kutlarken Affleck partiye katılmadı.

KIYAFETİ VE SAÇIYLA DİKKAT ÇEKTİ
İkinci evlilik yıldönümünü eşinden ayrı geçiren Jennifer Lopez, 55. doğum günü için görkemli bir parti verdi. Dönem konsepti parti organize eden Lopez, gösterişli elbiseler giyerek saçlarını da kabarık topuz yaptırdı. Açıkhava arkadaşlarıyla eğlenen Lopez'in eşinin partiye katılmaması adeta ayrılık haberini doğruladı.

"GÜLDÜM, BİRAZ GÖZYAŞI DÖKTÜM"
Evinde doğum günü pastasıyla pozlar veren Jennifer Lopez, Instagram hesabından yaptığı paylaşıma şu notu düştü: "Dün gece ve bu sabah dünyanın her yerinden doğum günü dileklerini, güzel videolarını ve gönderilerini görüyorum. Güldüm, gülümsedim, biraz gözyaşı döktüm. Gerçekten dünyanın en iyi, en harika hayranlarına sahibim. Ne kadar duygulandığımı ya da hepinizin hayatımın bir parçası olduğunuz için ne kadar şanslı olduğumu asla ifade edemezdim. Çok teşekkür ederim."







Kaynak:haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık