IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 28.Ağustos.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Şahan Gökbakar'dan kendisine "Maşa" diyen Hakan Ural'a reytingli yanıt! Kanal da nasibini aldı


Kanal D'de yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında yorumculuk yapan Hakan Ural, Gülşen'e ve Şahan Gökbakar'a programda tepki gösterdi. Gökbakar için "Maşa gibi kullanılıyorsun" diyen Ural'a ünlü oyuncudan tepki gecikmedi. Gökbakar "Değersiz bir maşa olduğumu söylediği gün; Kanal D sadece benim filmimle ilk 10'a giriyor" dedi.
Şarkıcı Gülşen'in İmam Hatiplilere söylediği sözleri sonrası tutuklanması Türkiye'nin gündemine oturdu. Konuyla ilgili birçok kişi yorum ve paylaşımda bulunurken Neler oluyor Hayatta programının sunucusu Hakan Ural Gülşen'i ve onu destekleyenleri eleştirdi. Ural'ın hedefinde ise oyuncu Şahan Gökbakar vardı.


Ural programında Şahan Gökbakar için "Senin trend yapanlar sevdikleri için ya da sözlerin için yapmıyor. Sen maşa gibi kullanılıyorsun. Onların işine gelen marjinal, faşist düşünceye hizmet ettiğin için seni trend yapıyorlar. Sen ne zannediyorsun?" dedi.



Ünlü oyuncu ise kendisine "Maşa gibi kullanılıyorsun" diyen Hakan Ural'a şu şekilde tepki gösterdi. "Kanal D filmlerimi yayınlamak için Milyonlarca TL ödeyip yayın hakkını satın alıyor, ama gündüz kuşağında sunucusu bana aklınca ayar verip, toplumun gözünde değersiz olduğumu söyleyip hakaretler yağdırıyor. Değişik bir televizyonculuk anlayışı ve ne yaman bir çelişki."



"Kanal D'nin gündüz kuşağında sunucu, bana saydırıp hakaret edip, toplumun gözünde değersiz bir maşa olduğumu söylediği gün; Kanal D sadece benim filmimle ilk 10'a giriyor. Gece 24 den sonra yayınladığı tekrarı bile 7. olmuş. Hakkaten hiç değerim yokmuş bu toplumda."





haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık