IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 11.Mayıs.2021   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Seren Serengil'den ablasına sert sözler




Uzun süredir Dumping sendromuyla mücadele eden Seren Serengil'den ablası hakkında dikkat çeken sözler geldi. Ablasıyla arasının kötü olduğunu belirten Serengil, "Ablam yılanlıklar yaparak söz hakkını kaybetti. Annemle aramıza girerek bizi uzaklaştırmaya çalıştı" ifadelerini kullandı.

Magazin programında yorumculuk yapan Seren Serengil'in ailesiyle ilgili söyledikleri dikkat çekti. "Anneler çocuklarını ayırıyor" diyen Serengil, ablası hakkında da sert sözler söyledi."Annem bana çok düşkün" diyen Seren Serengil, "Annemden başka kimsem yok, büyük ablam bana olan sevgisini hazmedemediği için yağcılık yapıyor da annem beni seviyor" dedi.

"YILANLIKLAR YAPARAK SÖZ HAKKINI KAYBETTİ"
Seren Serengil'in ablası hakkında da yılan demesi herkesi şaşkına çevirdi. Serengil "Annemin diğer eşinden iki ablam var biriyle görüşüyorum. Ablam yılanlıklar yaparak söz hakkını kaybetti. Benim annemle arama girecek her insan yılandır. Annemle aramıza girerek bizi uzaklaştırmaya çalıştı" dedi.















Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık