IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 10.Haziran.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
10-16 Haziran 2024 Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu


Kova ve yükselen Kovalar özel hayatınıza odaklanarak haftanıza başlıyorsunuz. Partnerinizle bayramda ne yapacaksınız, nereye gideceksiniz bütün bu planları oluşturmanız gerekiyor. Şartlar ve koşullar çok fazla elinizde olmayacak. Siz bir plan yapsanız bile karşı tarafın planına uymak durumunda kalabilirsiniz. Aşk hayatınız oldukça keyifli, size keyif veren konu ve olaylarla ilgilenmek istiyorsunuz. Aşkı hayatınızı almak istiyorsanız şanslı bir dönem başladı ama eğer hayatınızda bir insan varsa da sevdiğiniz insanla gezmek, hayatın size mutluluk veren taraflarına odaklanmak isteyebilirsiniz. Kafanızda bir sürü plan olabilir. Para ile ilgili konulara takılmış olabilirsiniz. Maddi konularda beklediğinizi alamama, bir paranın gecikmesi, ayağınızı yorganınıza göre uzatmak durumunda kalmaktan kaynaklı sıkıntı ve problemler görülebilir.

Çarşamba günü buna dikkat edin. Çocuğunuzun kariyerinde ya da parayla ilgili konularda zorlanmaları devreye girebilir ama onun dışında mutlu günlere doğru hızlı adımlarla ilerliyorsunuz. Ev ortamlarınızda çok öfkeli olabilirsiniz. Evinizde yaşayacağınız bir gerginlik tepkinizi çok çabuk ortaya koymanıza neden olabilir. Ailenize, sevdiklerinize karşı dikkatli olmaya özen gösterin bayram öncesi bu tepkilerden mümkün olduğunca uzak durun. Evde bazı kazaları da üzerinize çekebilirsiniz. Yangın gibi etkilere karşı dikkat edin, çarpmalar, düşmeler, sakarlıklar bayram öncesi tadınızı kaçırmasın.

Mars Plüton dik açılarında inatçı, manipülatif, agresif oluruz konu sakız gibi uzar gitgide büyür, kavgalara neden olabilir. O yüzden bunları uzatmayın.

Cuma günü Güneş’in Merkür’le olan kavuşumu ile aşk hayatınız, gelecekle ilgili konular, eğitim alanları, çocuklarla ilgili konularda dua edin, dileklerinizi ortaya koyun. Bu alanda yaşadığınız sıkıntı ve problemler varsa bunların geride kaldığını göreceksiniz. Cumartesi, Pazar oldukça eğlenceli geçecek zaten şehir dışında olacaksınız gezmek istediğiniz yerlerde bulunacaksınız.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık