IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 10.Haziran.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
10-16 Haziran 2024 Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu


Oğlak ve yükselen Oğlaklar, haftaya parayla ilgili konuları organize ederek başlıyorsunuz. Beklenmedik bazı durum ve olaylarla da karşılaşma potansiyeliniz var özellikle spor yaparken dış mekanlarda parayla ilgili konulardaki kimseyle dalaşmayın maddi konularda beklentilerinizi çok fazla yükseltmeyin.

Çünkü Salı günü Mars’ın Plüton’la dik açısı para ile ilgili işlerinizde sıkıntı ve problemleri bazı gecikmeleri karşınıza getirebilir ya da enerjinizi doğru kullanamadığınızı fark edebilirsiniz. Çocuğunuzun gergin olduğunu çevresindeki insanlarla kavgacı yapısının devreye girdiğini fark edebilirsiniz. Çarşamba günü önemli bir işinizde, bir konunun istediğiniz gibi çözülmemesi gecikmesi ve düşündüğünüz gibi olmaması durumunda yelkenleri suya indirmeyin.

Cuma günü burada yaşadığınız bu olumsuzlukların sizi aydınlığa taşıdığını ya da çok daha farklı bir şekilde çözüldüğünü fark edeceksiniz. İşinizde gücünüzdesiniz çok çalıştığınız bir dönemdesiniz biraz dinlenmeye ihtiyacınız olabilir. İş hayatınızda hemen her şeyin cevabını anında istiyor olabilirsiniz bu etkiye karşı dikkatli olun. Beraber çalıştığınız kim varsa bu dönem aldatıcı etkiler altında olacaksınız. Dolandırılmaktan tutun size verilecek yanlış bilgilere kadar gözünüz açık olsun.

Cuma günü Güneş Merkür kavuşumu var. İş ortamlarınızda sağlıkla ilgili konularda güzel gelişmeler Cuma günü itibariyle devreye girecek. İş değiştirme işle ilgili önemli girişimlerde bulunmak adına kafanızda planlar varsa Cuma günü bu isteklerinizi evrene göndermeyi unutmayın çünkü Merkür Güneş’in kalbinde olacak. Cumartesi, Pazar bolca gezecek, göz önünde olacak, bu bayram yerinizde duramayacaksınız. İş yapanlarınız da olacak ama genel itibariyle topluluklar arasında kalabalıklar içerisinde olmayı tercih edeceksiniz.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık