IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 10.Haziran.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
10-16 Haziran 2024 Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu


Terazi ve yükselen Teraziler sosyal çevreniz çok aktif haftaya bu enerjilerle giriş yapıyorsunuz. Uzak yerlerden beklediğiniz haberler, kafanızda seyahat planları var ama bu planlar, zaman zaman iş engeline gündelik hayatın ritmine ya da sağlıkla ilgili konulara takılabilir. Sağlığınızda bir sıkıntının devreye girmesiyle ya da uzun zamandır beklediğiniz bir iş varken sağlığı çok önemsememenizden kaynaklı olarak zorlanmalar devrede olacak. Vize sıkıntıları oluşabilir. Bir yerden bir yere gitmeyi düşünüyorsanız işinizi son dakikaya bırakmamaya özen gösterin. Bayram öncesi yoğunluktan kaynaklı olarak yapamadığınız işler Bayram içerisinde ya da Bayram zamanı sizi yorabilir veya zorlayabilir. Para işlerinize dikkat edin parasal konularda dikkatli adımlar atmakta fayda var.

Salı günü borsada yatırım yapıyorsanız ya da riskli alanlarda işiniz varsa burada zorlayıcı ve enerjinizi aşağıya çekici etkiler devrede olacaktır, bu hafta borsada dikkatli olmayı ihmal etmeyin. Mars ve Plüton dik açıları borsada da düşüşleri ve satışları karşımıza getirebilir. Borsayla ilgisi olmayanlar para harcamalarına çocuklarıyla olan bağlantılara ve birilerine borç verirken dikkat etmeye özen göstersinler. Bu hafta para ile ilgili konularda desteklenmiyorsunuz. Spor yapıyorsanız dikkat edin hiç beklenmedik türden kazalara açık olabilirsiniz.

Güneş Merkür kavuşumuyla Cuma günü itibariyle geleceğinizi ilgilendirecek önemli işlerde güzel gelişmeler karşınıza gelebilir. Önemli haberler alabilirsiniz. Eğitim, ticari faaliyetler, hukukla ilgili konular ya da geleceğinizi ilgilendirecek önemli bazı adımlarla ilgili duygularınızı, dileklerinizi, arzularınızı ortaya koyabilirsiniz. Güneş ve Merkür kavuşumları çözüme ulaşmakla bağlantılıdır.Merkür Güneş’in kalbinde olacağı için istek ve beklentileriniz bu dönemde karşılanabilir o yüzden sıkıntı yaşadığınız, zorlandığınız konular neyse Cuma günü ve sonrası bu konuları düzeltme şansınız devrede olacak. Hafta sonu gayet eğlenceli gayet keyifli. Pazar günü Bayramın birinci günü tam da size yakışır şekilde oldukça hareketli geçebilir.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık