IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 10.Haziran.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
10-16 Haziran 2024 Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu


Başak ve yükselen Başaklar bu haftaya isteksiz enerjilerle giriş yapıyorsunuz ve haftaya adapte olmanız zor olabilir ama Çarşamba gününden sonra rahat kararlar alacak ve işlerin açıldığını göreceksiniz. Bu hafta kariyeriniz önemli. Kendinizi göstermek istediğiniz konular var toplum önünde olacak, amaç ve hedefleriniz için uğraşacaksınız. Kafanızda bir sürü planın dolaştığı zamanlardasınız. Evliyseniz eşinizin ailesiyle ilgili konulara ya da annenizle ilgili konulara daha fazla vakit ayıracaksınız ama sıkıntılar da buradan gelecek gibi görünüyor. Özellikle annenizin sağlıkla ilgili problemleri ya da annenizin yakın çevresinden bir insanın yine sağlığı ile ilgili zorlanmaları devrede olurken sevdiğiniz insanın üzerinizde baskı oluşturduğunu düşünebilirsiniz. Karşı tarafı sorumsuz bulabilirsiniz. Evliyseniz eşinizin akrabaları ile aranızdaki ilişkilere de dikkat etmeniz gerekecek çünkü bu hafta birbirinizi anlamakta zorlanacaksınız. Çocuğunuzla anlaşmak da zor olabilir.

Salı günü eğer bir yerden bir yere gidiyorsanız, iş hayatınızda ayarlamanız gereken bir şeyler varsa ya da birkaç gün izin alacaksınızdır, bu konular çok da çalışmayacak. Beraber çalıştığınız insanların hayatında bazı zorlanmalar devreye girebilir. Yanınızda çalıştırdığınız insanlarla kavgalardan mümkün olduğunca uzak durun. Bir davanızla ilgili bir konu varsa beklenmedik sonuçlar almaya da yatkın olabilirsiniz.

Bütün işleri Cuma günü toparlama şansınız yüksek. Ailede yaşadığınız bir sıkıntı varsa aile büyüklerinizle bir araya gelebilir, durum ve olayları çok rahat bir şekilde toparlayabilirsiniz. Özel hayatınızda yaşanan sıkıntı ve olayları çok daha farklı gözlerle çözüme ulaştırabilirsiniz Cuma günü oldukça keyifli zamanları, şifalanacağınız bir dönemi temsil ediyor. Cuma günü kariyeriniz için bir şeyler istemekten korkmayın, bolca dua edin, dileklerinizi bir şekilde söyleyin çünkü Cuma günü bunların gerçekleşmesi anlamında önemli bir gün. Hafta sonu bayrama doğru giderken harcamalarınız yüksek olabilir.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık