IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 10.Haziran.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
10-16 Haziran 2024 Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu


Yengeç ve yükselen Yengeçler, maddi konular ve burada ele alınması gereken önemli olaylarla haftanızı başlatıyorsunuz. Yurt dışı ayağınız çok açık ve bir yandan da uzak yerlerden bazı haberler bekliyorsunuz. Bayramı yurt dışında değerlendirmeyi düşünüyorsanız sizden daha mutlu kimse olamaz ama oraya gidene kadarki dönem sizi zorlayabilir. Vizenizi alamadıysanız bu haberlerin gelmemesi ya da gecikmesiyle birlikte başka planları devreye sokmanız gerekiyor bu hafta. Uzak yerlerden beklediğiniz haberler varsa bu haberlerde de sonuçlar istediğiniz gibi olmayabilir.

Salı günü Mars’ın Plüton’la dik açısı devrede olacak bu da maddi konularda dikkatli olmanız gerektiğinin altını çiziyor. Arkadaşlarınızla aranızda bir para meselesi döndüyse bu dönem maddi konularda çekişmeler kuvvetli olabilir. Bir arkadaşınızın kariyerinde sıkıntı ve problemlerle karşılaşma ihtimali de var. Kalabalık yerlerde enerjinizi gösterirken, fikirlerinizi ortaya koyarken beklenmedik bazı tepkilerle karşılaşabilirsiniz. Bu dönem kavgalardan gürültülerden mümkün olduğunca uzak durun.

Cuma günü oldukça keyifli, moralinizi düzeltecek bazı haberlerin karşınıza gelme potansiyeli var. Birkaç gün olumsuz bazı haberler arka arkaya geldiyse Cuma günü itibariyle bu haberleri geride bırakacağınız daha olumlu olacağınız ve olumlu düşüneceğiniz bir döngüye merhaba diyeceksiniz. Aynı şey eğitim hayatı, ticari faaliyetler, uzak yerlere gitme, seyahatlerle bağlantılı konular için de geçerli olacak. Evinizde, ailenizle olmak sevdiklerinize daha fazla önem vermek bu bayramın ana konularından olacak.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık