IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 10.Haziran.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
10-16 Haziran 2024 Ikizler Burcu Haftalık Burç Yorumu


İkizler ve yükselen İkizler haftaya iletişimi yüksek bir şekilde başlıyorsunuz. Yakın çevrenizle halledilmesi gereken önemli mevzuları ele alacaksınız. Bayrama hazırlık sürecinde yapmanız gerekenler, ailevi konularda almanız gereken önemli sorumluluklar bu hafta devrede olabilir. Hem iş hayatınızda hem kişisel hayatınızda sağlığınızla ilgili konularda sorumluluklarınızı üstlenmek istemediğiniz bir döngü içindesiniz. Bu da ailenizdeki insanların üzerinizde yaptırım gücünü arttırıyor. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem bu etkiyi bu hafta çok net göreceksiniz özellikle Çarşamba günü artı eksi 3 günü alırsanız sağlığa önem verin. Alerjileriniz artabilir, solunum yolları sıkıntıları yaşayabilirsiniz ayak bölgesi rahatsızlıkları ağrılara karşı dikkatli olmakta fayda var.

Salı günü Mars’ın Plüton’la dik açısı var bu da yola çıkacaksanız, işle ilgili bir seyahatiniz varsa hiç tanımadığınız yerdeki insanlarla ilişkilerinizde problemler görülebilir anlamına geliyor. Davaların sonuçları olabilir, açmış olduğunuz davaların son duruşmaları olabilir, bu dönem kimseye bulaşmayınya da burada yaşananları gözünüzde büyüterek tepki vermeyin. Eğitimlerle, davalarla ya da ticari bir faaliyetin sonucunda beklenmedik bazı olaylar yaşamaya açık görünüyorsunuz ya da çok çabuk tepki vereceksiniz. Bu da kavgalara, sürtüşmelere sebebiyet verebilir. Tanımadığınız insanlarla aranızdaki mesafeyi iyi sağlamaya özen gösterin.

Güneş Merkür kavuşumuyla Cuma günü ve sonrası özellikle bayram zamanı oldukça keyifli etkilerle dolu olacak. Hayatınızla ilgili konularda dilinizden düşürmediğiniz bir isteğinizin gerçekleşme potansiyeli çok yakın. Yakın çevrenizden bir insanın devreye girmesiyle bu istekleriniz tam da bayram zamanı karşınıza gelebilir. Bayram günü ve özellikle hafta sonu daha çok çocuklarınızla, sevdiklerinizle ve keyif aldığınız insanlarla vakit geçirmek sizin için önemli olacak.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık