IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 10.Haziran.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
10-16 Haziran 2024 Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu


Boğa ve yükselen Boğalar haftaya evinize, yuvanıza, ailenizle ilgili konulara odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Burada halledilmesi gereken önemli konular olabilir. Güneş’in Satürn’le olan dik açısı,para ile ilgili konularda bu hafta dikkatli adımlar atmanız gerektiğini gösteriyor. Pazar gününden almış olduğunuz etkilerle parasal konularda girişimleriniz çok yüksek. Önemli konuşmalar ve görüşmeler devrede ve buralarda bazı güzel gelişmeler de var fakat belirli zamanda ödenmesi gereken parayla alakalı olarak bir şeyleri oturtamamanız söz konusu olabilir. Beklediğiniz paranın gelmemesi ya da dolandırılma gibi etkilere karşı özellikle Çarşamba günü dikkat edin. Maddi konulardan yana şanslı ve bereketli bir döngü içerisindesiniz.

Salı günü enerjinizi doğru kullanmak çok da kolay olmayacak iş hayatınızda sizin üzerinizde etkin ve egemen olan bir insana karşı tepkilerinizi çok çabuk ortaya koyabilir, kendinizi kavga ve gürültülü bir ortam içerisinde bulabilirsiniz. Aynı durum aileniz için de geçerli. Kendinizi tuttuğunuz konular içinizden taşabilir ama önemli olan doğru bir şekilde o taşkınlığı göstermek olmalı yoksa haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz. Kimseyle bu süreçte çok ciddi bir kavgaya sürtüşme girmeyin.

Cuma günü Güneş Merkür kavuşumuyla maddi yönden kendinizi güvene almak istediğiniz alanlarda güzel sonuçlar gelebilir. Dileğiniz varsa, maddi yönden sahip olmayı düşündüğünüz birtakım eşyalar,yerler varsa Cuma günü bütün bunları dileyebilir ya da bunun için dua edebilirsiniz. Cuma günü para ile ilgili konularda güzel gelişmeler karşınıza gelecek.

Pazar günü bayramın birinci günü bayrama hazırlık sürecinde herkesi idare etmek akrabalar arasında köprü görevi görmek ve çalışmak işlerinizi de bir bütüne erdirmek anlamında önemli olacak.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık