IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 10.Haziran.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
10-16 Haziran 2024 Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu


Koç ve yükselen Koçlar haftaya enerjik bir şekilde giriş yapacaksınız. Aşk hayatınızla ilgili konu ve olaylar gündeminize yerleşirken harcamalarınızın da hızlandığını göreceksiniz. Salı günü toplumsal konulara verdiğiniz tepkilere dikkat edin. Para ile ilgili konularda oturtamadığınız bazı konuşmalar, gerginliklere neden olabilir. Beklentilerinizi karşı taraftan göremeyebilirsiniz. Yaptığınız bir işin parasını bekliyorsunuz ya da birine borç verdiniz ve sizi ertelediğini görüyorsunuz, Salı günü (artı eksi 3-4 günü de alabiliriz) ile beraber bu etkiler devreye girdiğinde dikkatli olmaya özen gösterin. Kimseyle kavga etmeyin özellikle maddi konular yüzünden agresif tavırlarınızı etrafınıza yansıtmayın.

Çarşamba günü yakın çevrenizdeki insanlarla olan bağlantılarda problemler görülebilir. Beraber iş yaptığınız insanlar varsa bu dönem işe asılmadıklarını fark edebilirsiniz. Aile hayatlarında yaşadıkları bir sıkıntıyı iş ortamınıza yansıma potansiyeli de yüksek görünüyor. Bu hafta randevularınız varsa, iş görüşmeleri yapacaksanız çok da destekli olmayacaksınız. Çeşitli engeller, gecikmeler ve sıkıntılarla karşılaşma potansiyeliniz var. İnternet üzerinden bir takım erişim araçlarını kullanıyorsanız bunlarda da sıkıntı ve problemler görülebilir. Bu hafta randevularınıza sadık olmaya özen gösterin. İşlerin ertelenmesi söz konusu olacak ama bu ertelenmeler sizin tarafınızdan olmasın.

İkili ilişkiler ve özel hayatınızda hafta sonu önemli adımlar devrede olacak. Sevdiğiniz insanla kısa vadeli planlarınıza odaklanın. Bu dönem uzun uzadıya planlamadığınız her tür konu çok daha rahat akabilir. Yakın çevrenizdeki insanlardan büyük destek görebilirsiniz. Hayatınızdaki güzel noktalara eğilmeniz faydanıza olacaktır.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık