IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 05.Haziran.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
3-9 Haziran 2024 Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu


Balık ve yükselen Balıklar iletişimsel işleriniz ön planda, yakın çevrenizden gelecek hızlı haberlerle haftanızı planlayabilirsiniz ama bu planlarınızda değişikliklere de maruz kalabilirsiniz. Ev hane ve ailenizle ilgili konularda önemli açılımlar altındasınız. Yakın çevrenizden bir insanı evinizde ağırlama potansiyeliniz yüksek. Bu dönem ev alma, bir arsa arazi girişiminde bulunmak anlamında güzel fırsatlar karşınıza gelirken yakın çevrenizden bir insanın bu konulara önayak olduğunu, kredi ile ilgili işlerinizi çok rahat halledebildiğinizi de görme potansiyeliniz var. Evinizde huzuru mutluluğu güzel barışı ve refahı hissedebilirsiniz. Aile büyüklerinizle aranızda yaşadığınız birtakım sürtüşmeler varsa bu hafta bütün bunların giderilmesi, babanızla aranızdaki ilişkinin daha da kuvvetlenmesi, sevdiğiniz insanın, eşinizin ya da partnerinizin kariyerinde güzel bir açılımın devreye girmesi söz konusu olacak. Uzun zamandır hayal ettiğiniz bir eşyanın, bir gayrimenkulün alınması gibi etkiler devrede olabilir. Evinizden çalışıyorsanız şanslı bir dönem. Evinizde mutluluğu keyfi ve iletişimi çok rahat bulacaksınız ve burada kendinizi geliştireceğiniz alanlar yaratacaksınız.

Yenilikleri hayatınıza geçirmek anlamında Perşembe günü oluşacak Yeni ay ve sonrası hareket ederek uzun soluklu ve kalıcı sonuçlar alabilirsiniz. Hafta sonu sağlıkla ilgili konular sizi test edecek. Hayatınızla ilgili yapmış olduğunuz planları hareketlendirmek isterken sağlık engeline takılmayın. Yakın çevrenizden bir insanın para ile ilgili konularda gerçekleri yansıtmadığını fark edebilirsiniz.

Mars’ın Boğa burcuna geçişiyle Pazar gününden sonraki dönem enerjinizi yakın çevrenizdeki insanlara kaydıracaksınız. O insanların gözünde etkin bir insan olacaksınız. Fikir ve düşüncelerinizden hareketlerinizden etkilenecekler ama diğer taraftan zaman zaman onlarla bazı sürtüşmelere ve inatlaşmalara da açık olabilirsiniz. O yüzden Pazar gününden sonraki dönem araba kullanıyorsanız dikkatli olmakta fayda olabilir.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık