IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 05.Haziran.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
3-9 Haziran 2024 Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu


Kova ve yükselen Kovalar ailevi konular ön planda olarak haftanıza başlıyorsunuz. Evle ilgili yapmanız gerekenler varsa bu konuların hareketlendiğini görebilirsiniz. Aşk hayatınız çok hareketli. Hem Güneş hem Venüs hem Jüpiter hem Merkür aşk evinizde hareket ediyor bu da aşkı hayatınıza alacağınız bir dönemin müjdecisi. Pazartesi ve Salı günlerini bu anlamda iyi kullanın. Risk içeren işleriniz olabilir, belki bir şans oyunu olabilir buralardan yana da fırsatlarınız kuvvetli olacak. Bu dönem ayrıca öğrenmeyi eğitimle ilgili bir fırsatı yakalamayı da çok seveceksiniz. Sanatsal ve kreatif işleriniz varsa burada becerilerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Spor yapmak için uygun bir dönem olacak. Kısa vadeli her tür plan ve programınızı bu dönem hareketlendirmek sizi mutlu edebilir Yeni bir insanı hayatınıza alabilirsiniz ya da hayatınızda bir insan varsa o insanla beraber güzel planları hareketlendirebilirsiniz. Borsada yatırım yapıyorsanız bu hafta şanslı haftalardan bir tanesi.

Aşk hayatınıza dair, çocukla ilgili konularda verilecek önemli kararlar varsa ya da çocuk sahibi olmak istiyorsanız Perşembe günü oluşacak Yeni ayla bu etkiler devrede olabilir. Cazibeniz yüksek olacak, önemli girişimlerde bulunmak isteyeceksiniz. Eğitim planlarınızı hareketlendireceksiniz. Burada size yol göstermek isteyen çok insan olabilir bu insanlarla güzel bağlar da kurabilirsiniz ama yüzeysellikten mümkün olduğunca uzak durun ve bazı durumları ve koşulları gözden geçirmeyi ihmal etmeyin. Parasal konularda kolay kandırılabilirsiniz çok çabuk yönlendirilebilirsiniz dolandırıcılıklara da dikkat etmekte fayda olabilir.

Pazar günü Mars’ın Boğa burcuna geçişiyle ev, aile ve yuva alanlarınızda enerjinizi harcamaya başlıyorsunuz. Evinizi güzelleştirmek üzere boya badana tadilat tamirat gibi işler devreye girerken aile büyüklerinizle aranızda bazı sürtüşmeler olabilir. Enerjinizi hem emlak işlerine hem de evinizle ilgili konulara ya da ailevi meselelere harcamaya başlayabilirsiniz.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık