IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 05.Haziran.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
3-9 Haziran 2024 Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu


Yay ve yükselen Yaylar bu hafta ilişkilerden yana en şanslı burç sizsiniz. Gündelik hayatın ritmi, yeme içme, boğaz sıkıntıları, sağlıkla ilgili verilmesi gereken önemli kararlarla haftanızı başlatacaksınız. Pazartesi Merkür’ün İkizler burcuna geçişiyle özel hayatınızı konuşmak ön plana geçecek. Bu dönem taşınmanın, başka bir yere gitmenin hayalini kurduğunuz bir dönem ve bunları da yapmak istiyorsanız 6 Haziran’ı bekleyin.

Perşembe günü oluşan Yeni ay ile verilecek kararlar çok daha uzun soluklu ve sizi destekleyen kararlar olacak. Güneş’in Venüs’le kavuşumu özel hayatınızda güzel açılımları karşınıza getirecek. Çok sevdiğiniz bir arkadaşınızla bir aşka yelken açabilirsiniz. İlişkileriniz uzun soluklu olabilir ve sizi çok daha ileri bir seviyeye taşıyabilir. Burası ortaklı işler alanıdır ortaklı işlerinizde de güzel adımlar devreye girecek. Ortağınızın bu dönem risk aldığı konularda güzel sonuçlar karşınıza gelebilir. Her tür iş birliğine yeni tanışmalara, olasılıklara da açık bir döngüdesiniz. Potansiyeliniz, popülerliğiniz çok yüksek olabilir evliliğe adım atmak, birine teklif etmek için çok doğru bir zaman. Önemli bir işe başlamak için de 4 Haziran’ı kullanmanızı ve 6 Haziran’daki Yeni ay sonrası hareket etmenizi tavsiye ederim.

Sağlıkla ilgili konular sizi biraz sınayabilir. Planlarınız bambaşka olmasına rağmen sağlığınızla ilgili verilmesi gereken önemli bir karar ya da bir sorumluluk, planlarınızı hayata geçirmek konusunda sizi yorabilir. Sevdiğiniz insana bu kadar önem verirken onun yaşadığı bazı sıkıntı ve sorunların ilişkinize yansıma etkilerine karşı dikkatli olmakta fayda var. Baba, dede tarafı ile ilgili sağlıkla ilgili konular hafta sonuna doğru gündeminize yerleşecek. Sağlığınıza gereken özeni göstermeniz gerektiğini anlayacaksınız.

Pazar günü Mars’ın bu alanlarınıza geçmesiyle hem verimli olacağınız hem üreteceğiniz ama bir yandan da sağlıkla ilgili konularda da mücadelenizi oluşturacağınız bir döngü başlıyor.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık