IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 05.Haziran.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
3-9 Haziran 2024 Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu


Akrep ve yükselen Akrepler bu hafta ilişkiler haftası. İlişkilerle ilgili sonuçlar bekliyorsanız, bu haberin gelmemesi için hiçbir neden yok. Merkür’ün para alanlarınıza geçmesiyle müşterek para konuları alacak verecek dengesi, banka işlemleri, vergiler, krediler, faizler, nafakalar, mirasla ilgili konular hareketlenebilir.

Bu alanda vermeniz gereken önemli kararlar varsa Perşembe günü oluşacak Yeni ayla bu kararları devreye koyabilirsiniz. Güneş de Venüs’le kavuşum halinde. Maddi yönden şanslı bir dönem, sevdiğiniz insanın kaynaklarından faydalanabilir, sevdiğiniz kişinin hayatındaki güzel gelişmelerin sizin hayatınıza da olumlu yansımalarını görebilirsiniz. İş birlikleri ve ortaklıklardan yana şans ve fırsatlarınız yüksek olabilir. Özel hayatınızla ilgili konularda önemli adımlar devrede olurken parasal konularda bazı gelişmeler altında olacaksınız. Güzel paralar, beklediğiniz bazı fırsatlar var. Dijital alanlardan olabilir, yapay zeka bağlantılı olabilir buralardan beklediğiniz haberler varsa Pazartesi ve Salı günleri buralar gayet güzel çalışıyor. Hayatın birçok noktada sizi desteklediğini de göreceksiniz. Evinize yapacağınız harcamalar bu dönem yüzünüzü güldürecek. Bu dönem yüzeysel bir bilgiyle de hareket edeceğiniz için sizden borç isteniyorsa birine borç verecekseniz ya da birine kefil olacaksanız dikkatli olmaya da özen gösterin çünkü önceden konuşmadığınız, detaya girmediğiniz konular yüzünden ileride bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Hafta sonu para ile ilgili konularda olumsuz etkiler var. Parasal konularda vereceğiniz kararlar çok da isabetli olmayacak. Bu dönem ilişkiden beklentileriniz varsa bu beklentilerde de problemler oluşabilir. Bu dönem çocuğunuzla olan ilişkilerinizde ve bazı tavır ve hareketlerinde zorlandığınızı fark edebilirsiniz. Parayla ilgili konularda önümüzdeki hafta başında dikkatli olmaya özen gösterin.

Pazar günü Mars’ın da Boğa burcuna geçişiyle enerjinizi gücünüzü ilişkiler alanına kaydırıyorsunuz. İlişki içerisinde olmak sizin için önemli olacak ve bu dönem bağımsızlığınıza düşkün hareket edeceksiniz. Bir yandan da sevdiğiniz insanı sahiplenmek ya da onun sizi sahiplenmesi hoşunuza gidebilir ama zaman zaman sürtüşmelere de açık olabilirsiniz bu etkiye dikkat edin.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık