IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 05.Haziran.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
3-9 Haziran 2024 Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu


Başak ve yükselen Başaklar çalışıyorsanız bu hafta çok büyük şans ve beklenti altında olacaksınız. Haftaya da uzak yerlerden alınacak etkilerle başlıyorsunuz ama o kadar güzel ve keyifli etkileşimleriniz var ki. Hem toplumsal konularla ilgili olacak kendinizi göstermekten mutluluk duyacak ve hem de iş hayatınızda gerçekten çok konuşulacaksınız. Önemli insanlarla bir araya geleceksiniz, iş seyahatleriniz hızlanabilir, iş eğitimleriniz artabilir kendinizi geliştirmek isteyeceğiniz bir dönem olacak. Patronlarınızla para konularını konuşmak, işinizle ilgili konularda yapacaklarınızı gözden geçirmek anlamında bu haftayı iyi değerlendirin.

Kariyerinizde önemli adımlar atmak istiyorsanız Perşembe günü oluşacak Yeni ayla beraber bu işlerinizi hareketlendirmek daha doğru olacaktır. İş arayanlar bu dönem iş fırsatlarının kapılarına dayandığını görebilirler. Çalışmıyorsanız bu süreçte ailevi konulardan yana çok şanslı olacaksınız. Annenizle olan ilişkiler kuvvetlenirken eşinizin ailesiyle olan bağlantılar da gayet güzel akabilir. Bu alanda birbirinizi anlamanız, tolere etmeniz, birbirinizden af dilemeniz gerekiyorsa eşinizle, eşinizin ailesiyle, kendi ailenizden insanlarla barışma, bazı meseleleri masaya yatırmak anlamında da şanslı bir dönem olacak. Evlenmeyi düşünüyorsanız, statü değişimleri yapmak istiyorsanız yine bu Yeni aydan faydalanabilirsiniz. Özel hayatınızda hafta sonu şansınızı çok fazla zorlamayın çünkü bazı noktalarda kendinizi yalnız hissedebilirsiniz, karşı taraftan değer görmediğinizi fark edebilirsiniz. Bu aralar bütün organizasyonları siz yapıyorsanız karşı tarafın size hiçbir şekilde yardımcı olmadığını da görebilirsiniz. Sevdiğiniz insanın ailesi ile ilgili bazı problemler ilişkinizi de etkileyebilir.

Hafta sonu kimseye bulaşmayın, aranızdaki meseleleri çok fazla büyütmeyin. Pazar günü Mars’ın Boğa burcuna geçişiyle seyahatleriniz hızlanıyor. Yurt dışı bağlantılı işler, turizm, sosyal medya alanlarınız ve eğitimle ilgili konularda daha mücadeleci ama daha koşulları sabit tutmak isteyeceğiniz bir döngü içerisine giriyorsunuz. Bu hafta olasılıkları iyi değerlendirin önünüzde güzel kapılar aralanacak ve bu kapılardan geçmeye özen gösterin. Kararsızlıklarınızı bir kenara bırakın ama yüzeysel ilişkilerden ziyade gözden kaçırdığınız ama her zaman yakaladığınız o detayları bu hafta gözden kaçırmayın ve yakalayın.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık