IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 08.Haziran.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
06 – 12 HAZİRAN 2022 HAFTALIK BOĞA BURCU


Boğa ve yükselen Boğalar, haftaya eğlenceli konu ve olayların aktif olmasıyla başlıyorsunuz. Çarşamba akşam saatlerine kadar size keyif veren aynı zamanda ince eleyip sık dokuduğunuz konularla ilgili olacaksınız. Hayatınızda bir insan varsa bu dönem keyifli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Ama karşı tarafı çok fazla eleştirmemeniz gereken de birkaç gün geçireceksiniz ve her şey olması gerektiği gibi olmalı. Karşı taraftan beklentinizin yüksek olacağı bir süreç olabilir. O yüzden Çarşamba akşam saatlerine kadar şartları çok fazla zorlamadan sevdiğinizle güzel vakit geçirmeye özen gösterin.

Bu aralar içsel bazı gerginlikleriniz olabilir. Bunun nedeni kariyerinize yansıyan etkiler, yavaşlayan bir işiniz olabilir. Kendinizi yiyip bitirebilirsiniz ya da halletmeniz gereken bir konuyu ele almanız gerekebilir, Salı günü bu etkiler devrede olacak.

Çarşamba akşam saatleri Perşembe ve Cuma gece saatlerine kadar daha çok işinize, gücünüze odaklanacağız beraber çalıştığınız insanlarla önemli iş birlikleri içerisine girmek isteyeceğiniz bir süreç olacak. Cumartesi, Pazar günü gayet eğlenceli çünkü bütün işleri bitirdikten sonra sevdiğiniz insana vaktinizi ayırabilir ya da hayatınızda biri yoksa biriyle bir arada olmayı düşünebilirsiniz, yalnız kalmak istemeyeceksiniz.

Cumartesi günü kendi fikir ve düşüncelerinizi değişik insanlarla paylaşmak ve insanları etkilemek anlamında gayet şanslı görünüyor. Pazar günü hızlı, ani, beklenmedik olana açık olun çünkü fikirleriniz çok çabuk değişecek, sıkılganlıklarınız yüksek olacak ve buna göre de gününüzü şekillendirmek isteyeceksiniz.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık