IRCDefteri.Net - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 2 Saat önce   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
AK Parti'nin ipini çektiği belediye başkanını yakan belge


Click the image to open in full size.

Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, hakkındaki iddialar ve basında çıkan haberlerin ardından parti tüzüğü gereğince kesin ihraç talebiyle tedbirli olarak Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

ÖMER ÇELİK AÇIKLAMA YAPTI
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Aydın/Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, parti tüzüğümüz gereğince kesin ihraç talebiyle tedbirli olarak Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edilmiştir" ifadelerini kullandı.


BELGE DE ORTAYA ÇIKTI
Olayın yankıları sürerken Güler'in yasak aşk yaşadığı öne sürülen kadının belediyede işe alınmasına referans olduğu yönündeki iddialara dayanak olan belge de ortaya çıktı. Gazeteci Emre Erciş tarafından paylaşılan belgede "Referans olan kişi" kısmında Nuri Güler'in ismi var.

Click the image to open in full size.

Kaynak: Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık