IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 23.Aralık.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Dokuzuncu kattan atlayan genç kız öldü, arkadaşı ise son anda kurtarıldı




Aydın'ın Efeler ilçesinde bir apartmanın dokuzuncu katından aşağıya atlayan genç kız hayatını kaybederken balkondan atlamaya çalışan diğer kız arkadaşı ise son anda polis tarafından ikna edilerek kurtarıldı.Efeler Mahallesi 1427 sokakta meydana gelen olayda, bir sitede bulunan apartmanın dokuzuncu katındaki dairede C.Ş (16) ile Y.M.(16) iddiaya göre beraber alkol aldı. Bir süre sonra dairenin balkonuna çıkan genç kızlardan C.Ş dokuzuncu kattan bir anda kendini boşluğa bıraktı.

ARKADAŞINI İKNA ETTİLER
Apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Arkadaşının balkondan aşağıya atlamasına tanıklık eden Y.M. de balkondan sarkarak aşağıya atlamak istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri daireye girip, genç kızı ikna ederek aşağıya atlamasını önledi, içeriye aldı.

GENÇ KIZ TÜM ÇABALARA RAĞMEN KURTARILAMADI
Dokuzuncu kattan atlayıp ağır şekilde yaralanan C.Ş ambulansla Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorların tüm çabalarına rağmen C.Ş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay yerine gelen genç kızların okul arkadaşları ise büyük üzüntü yaşadı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık