IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 25.Temmuz.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Sağ bek transferinde mutlu son! Galatasaray, Elias Jelert'i kadrosuna kattı




Galatasaray, Kopenhag'dan Elias Jelert'in transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklama, " "Profesyonel futbolcu Elias Jelert Kristensen'in transferi konusunda futbolcu ve kulübü F.C. København ile resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadelerine yer verildi. Kısa süre içerisinde İstanbul'a gelecek olan genç futbolcu, 4 yıllık sözleşmeye imza atacak. Jelert için Galatasaray'ın kasasından bonuslar dahil 11 milyon euro çıkacak.

Galatasaray, uzun süredir çaba sarf ettiği sağ bek transferinde mutlu sona ulaştı! Sarı-kırmızılılar, Kopenhag'tan Danimarkalı sağ bek Elias Jelert'in transferi için görüşmelere başlandığını açıkladı.


KAP AÇIKLAMASI GELDİ
Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Elias Jelert Kristensen'in transferi konusunda futbolcu ve kulübü F.C. København ile resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

BONSERVİSİNE ÖDENECEK RAKAM
Galatasaray,21 yaşındaki futbolcu için kulübü Kopenhag'a 9 milyon euro ve 2 milyon euro bonus olmak üzere toplamda 11 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Genç yıldızın ise sarı-kırmızılılar ile 4 yıllık sözleşme imzalayacağı ve 1 milyon euronun altında yıllık maaş alacağı gelen haberler arasında.

ELIAS JELERT KİMDİR?
Futbol kariyerine Kopenhag'ın altyapısında başlayan Elis Jelert, 2022'de A takıma yükseldi. Kopenhag'da altyapı dahil 138 maça çıkan 21 yaşındaki sağ bek, 3 gol ve 13 asist kaydetti. Jelert, Danimarka Milli Takımı'nda 3 maçta forma giydi.


Kaynak: Haberler.com / Spor
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık