IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17.Temmuz.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Galatasaray, Mathias Ross'u Sparta Prag'a kiraladı




Galatasaray, 23 yaşındaki Danimarkalı stoperi Mathias Ross'u Çekya takımlarından Sparta Prag'a şarta bağlı satın alma opsiyonuyla kiraladı. Yapılan anlaşmada 1.2 milyon euroluk satın alma opsiyonu ve 300 bin euro bonus bulunuyor.

Galatasaray, 23 yaşındaki Danimarkalı stoper Mathias Ross'u Çekya ekibi Sparta Prag'a şarta bağlı satın alma opsiyonuyla kiraladı.

SATIN ALMA OPSİYONU 1.2 MİLYON EURO
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Mathias Ross Jensen'in 2024-2025 sezonu için şarta bağlı satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda Sparta Prag ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre, satın alma opsiyonunun gerçekleşmesi durumunda Sparta Prag, kulübümüze kesin transfer bedeli olarak 1 milyon 200 bin avro ödeyecektir. İlaveten anlaşmada 300 bin avro tutarında şarta bağlı bonus yer almaktadır" denildi.

ROSS'UN GALATASARAY KARİYERİ
2022 yazında Aalborg takımında 1.75 milyon euro karşılığında Galatasaray'a transfer olan Mathias Ross, 2022-2023 sezonunda sarı-kırmızılı formayı 2 kez giymiş ve 1 kez gol sevinci yaşamıştı. Geçen sezonu ise Hollanda ekibi NEC Nijmegen'de kiralık olarak geçiren Ross, burada 12'si ilk 11 olmak üzere 25 maça çıktı ve 2 gol atma başarısı gösterdi. 23 yaşındaki Danimarkalı stoperin Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.


Kaynak: Haberler.com / Spor
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık