IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18.Kasım.2023   #1
Çevrimdışı
~Sadness~
Ramazan Kebabı Tarifi...


Ramazan Kebabı Malzemeleri 3 adet kemer patlıcan 4 – 5 adet sivri biber 1 adet domates Zeytinyağı – kızartmak için Etli Harç için Malzemeler 3 yemek kaşığı zeytinyağı 300 gr. dana kuşbaşı 10 – 15 adet arpacık soğan 1 su bardağı su Tuz Karabiber ½ su bardağı kuru fasulye – haşlanmış Sosu için Malzemeler 1 yemek kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı biber salçası 1,5 su bardağı su Patlıcanları alacalı soyun. Dörde bölün ve bölünmüş patlıcanları uzun şeritler halinde ikiye veya üçe bölün. Havlu kağıdın üzerine alıp tuzlayın ve acısının çıkmasını sağlayın. Sivri biberleri ortadan ikiye bölün, domatesi de ortadan dörde bölün ve kenara alın. Patlıcanları ve biberleri renk alıncaya kadar sıvı yağda kızartın. Bir tencerede zeytinyağını kızdırın, içine etleri ilave edip etleri soteleyin. Arpacık soğanları, baharatları ve suyu ilave edip, etler yumuşayıncaya kadar pişirin. Kuru fasulyeleri ilave edip karıştırın. Bir fırın kabına kızarttığınız patlıcan ve biberleri fırın kabınızın kenarlarına dizin. Hazırladığınız etli iç harcı fırın kabınızın ortasına koyun. Patlıcan ve biberlerin aralarına doğradığınız domatesi yerleştirin. Bir kasede salçaları ve suyu karıştırın. Fırın kabının içine dökün. Üzerini yağlı kağıt ve folyoyla kapatın. 180 dereceye önceden ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin. Üzerinden folyoyu alın ve üstü açık olarak 5 – 10 dakika daha pişirin.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık