IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi

IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi (https://ircforumda.net/)
-   Özel Günler (https://ircforumda.net/ozel-gunler/)
-   -   Anneler Günü Kutlu Olsun. (https://ircforumda.net/ozel-gunler/45101-anneler-gunu-kutlu-olsun.html)

Emre 14.Mayıs.2023 15:01

Anneler Günü Kutlu Olsun.
 
https://i.hizliresim.com/ecfep13.JPG

Anne, doğduğumdan beri, hayatımla ilgili aldığın tüm kararlar ve mükemmel dokunuşlar için sana borcumu asla ödeyemem. Bu özel günde, tüm fedakârlıklarını ne kadar takdir ettiğimi bilmeni istiyorum. Her şey için çok teşekkür ederim. Seni seviyorum, Anneler Günün kutlu olsun!

BeSte 11.Mayıs.2024 17:16

Cevap: Anneler Günü Kutlu Olsun.
 
https://resmim.net/cdn/2024/05/11/f4huLh.jpg




Sonsuzluk bir kitap olsa, senin sevgin en güzel hikayesi olurdu canım annem. Anneler Günün kutlu olsun…

Varlığında benim kalbimin içinde tuttuğum en güzel şeysin. Anneler Günün kutlu olsun. İyiki benim annemsin…

Çocukken, bana örnek olmak için benden önce; gençken, her ihtiyacım olduğunda beni gözetmek için arkamdan, yetişkin olduğumda ise destek vermek için hep yanımda yürüdün. Her an yanımda olduğun için sana minnettarım. Anneler Günün kutlu olsun!

Bana yolları göstermek için orada olduğun sürece, hiçbir şey için endişelenmem gerekmiyor. Seni seviyorum anneciğim. Anneler Günün kutlu olsun!

Anneciğim, senin şefkat dolu kolların dünyanın en güvenli limanı. Ne zaman sığınsam, huzur bulur, güç kazanırım. Benim annem olduğun için çok şanslıyım ve seni sonsuz seviyorum.

Anne, sen dünyanın en iyi annesisin, seni çok seviyorum. Bana karşı duyduğun koşulsuz sevgi için teşekkür ederim. Kimse seninle kıyaslanamaz anne, Anneler Günün kutlu olsun!


Forum Saati: 11:08. Zaman dilimi GMT +4 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.