IRCDefteri.Net - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 1 hafta önce   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
450 bin TL isteyen takipçisine verdiği yanıt hayranlarını ikiye böldü


Click the image to open in full size.

Güzel oyuncu Pınar Altuğ, kendisinde 450 bin TL isteyen takipçisinin mesajını paylaştı. Altuğ söz konusu mesajı "Yani zor durumda elbet, anlarım. Ama birinden bu kadar rahat para istemek? Bence sayı saymayı bilmiyor" notuyla yayımladı. Ünlü oyuncunun yanıtına destek verenler kadar tepki gösterenler de oldu.


Pınar Altuğ'un bu paylaşımı, hayranları arasında farklı görüşlere yol açtı.
Oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medya hesabından kendisine gelen dikkat çekici bir mesajı takipçileriyle paylaştı. Altuğ'un paylaştığı mesajda bir takipçisinin, zor durumda olduğunu belirterek 450 bin TL talep ettiği görüldü.

"BENCE SAYI SAYMAYI BİLMİYOR"
Söz konusu mesajı yayınlayan Altuğ, yaşadığı şaşkınlığı esprili bir dille dile getirdi. Ünlü oyuncu paylaşımına, "Yani zor durumda elbet, anlarım. Ama birinden bu kadar rahat para istemek? Bence sayı saymayı bilmiyor" notunu düştü.


HAYRANLARINI İKİYE BÖLDÜ
Pınar Altuğ'un paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, hayranlarını da resmen ikiye böldü. Kimi kullanıcılar Altuğ'u haklı bulduklarını belirten yorumlar yaparken, kimileri de yardım etmesi gerektiği konusunda görüş bildirdi.

Click the image to open in full size.

Kaynak: Haberler.com / Magazin
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık