IRCDefteri.Net - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 9 Saat önce   #1
Çevrimiçi
Kastamonulu balıkçıların yüzü palamutla güldü


Kastamonu'nun Abana ilçesinde denize açılan balıkçılar, bol miktarda palamut avladılar.

Şehit Ömer Şenel Balıkçı Barınağı'ndan denize açılan balıkçıların Karadeniz'e serdikleri ağlar, palamutlarla doldu. Teknelere çekilen ağlar, balıkçı barınağındaki iskelelere getirildi.

Burada ağlardan ayıklanan palamutlar, kasalara konularak tezgahlara gönderildi.

Balıkçı Erdi Sarı, AA muhabirine, geçen seneye göre oldukça bereketli olan sezonun hem balıkçının hem tüketicinin yüzünü güldürdüğünü söyledi.

Ağlarına takılan 600 palamudu ailecek yaptıkları çalışmayla ayıkladıklarını anlatan Sarı, "Sezonumuz bu sene güzel gidiyor, ailecek buradayız hep beraber. Hava güzel ve müsait oldukça avlanıyoruz. Günlük 300 balık, 500 balık, 1000 balık tutuyoruz, arkadaşlarımıza da denk geliyor." dedi.

Sarı, bu sene palamut bol olduğu için hamsi sezonunun kısa süreceğini, çinekopun da bereketli olmasını ümit ettiklerini kaydetti.

https://egik.net/kastamonulu-balikci...lamutla-guldu/
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık