IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 3 Saat önce   #1
Çevrimiçi
İstanbul'da bir grup yeni yıla denizde yüzerek girdi


"Sarayburnu Fatihleri" olarak bilinen, yaşları 50 ila 60 arasında değişen grup üyeleri, soğuk havaya aldırış etmeden yeni yıla Sarayburnu Sahili'nde denizde yüzerek girdi.

Grup başkanı Yüksel Sönmez, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni yılı denizde karşıladıklarını söyledi.

Yıllardır Sarayburnu'nda yüzdüklerini belirten Sönmez, "Barış, mutluluk, huzur, güzellikler içerisinde bir dünyanın olmasını istiyoruz. Allah herkese sıhhat, sağlık, afiyet versin, herkes mutlu olsun. 8 milyar insanın barış içerisinde olduğu, silahların olmadığı, patlamadığı bir dünya istiyoruz." dedi.

Grup üyelerinden Ramazan Değer ise soğuk suda yüzmenin alışkanlık gerektirdiğini söyledi. Değer, "Biz 10-15 senedir yüzdüğümüz için soğuk havalarda denize giriyoruz. Alışkanlığı olmayan insanlara tavsiye etmiyoruz. 2026 hepimize hayırlı olsun." diye konuştu.

https://egik.net/istanbulda-bir-grup...yuzerek-girdi/
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık