IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 11.Kasım.2025   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Diyarbakır'da viyadük inşaatında iskele çöktü: 3 ölü, 2 ağır yaralı


Click the image to open in full size.

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde Muş kara yolunda yapımı süren viyadükte kurulu iskele çöktü. Feci olayda 3 işçi öldü, 2 işçi ağır yaralandı.

İŞÇİLER GÖÇÜK ALTINDA KALDI
Kulp ilçesinde Muş kara yolunun 2'nci kilometresindeki viyadük inşaatındaki kurulu iskele bilinmeyen nedenle çöktü. İhbarla bölgeye sağlık, itfaiye, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Çöken iskelenin altında kalan işçiler, ekiplerin çalışmasıyla çıkarıldı. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Kulp Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, Kulp Kaymakamı Burak Akeller de bölgeye gelerek yetkililerden bilgi aldı.

3 İŞÇİ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
Göçük altından çıkarılan ve hastaneye kaldırılan 3 işçi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 2 işçinin ise ağır yaralı olarak tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

kaynak:haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık